hiç oynamadım oyunu lakin çok izledimBen bu oyunu oynadığımda 2013 ve playstation 3 diye hatırlıyorum 60 fps bile değildi şuan oyun 144 hz destekliyor satın aldım oynadım ve aşırı zevk aldım eğer oynamadıysan daha çok zevk verir diye düşünüyorum.
senin sistem nedir ki? valla ben senin pcnin kötü olduğunu hiç düşünmezdimVerir vermesine de gereksinimleri benim pc kaldırmıyor lole devam![]()
oyunu bitirme süresi kaç saat ?Ben bu oyunu oynadığımda 2013 ve playstation 3 diye hatırlıyorum 60 fps bile değildi şuan oyun 144 hz destekliyor satın aldım oynadım ve aşırı zevk aldım eğer oynamadıysan daha çok zevk verir diye düşünüyorum.
15 ile 25 saat arası bı oynanışı varoyunu bitirme süresi kaç saat ?
knk sistemin iyi değilse bence yüklemeye bile kalkma rx6700üm var bende bile kasıyo 60fps hissettirmiyo bile optimizasyonda baya sıkıntı var şu an oyunda oyunu yukledım alttan hala bişiler yüklüyo 3 saattir oyundayım oyun 5 dakikada bir donup lütfen bekleyin diyo ekranda 10 dakika bekletiyo bişiler yüklüyo kendi kendine garip şu an ama dona dona da olsa oynicam benEkli dosyayı görüntüle 88923
Hikayeye aşina olsak da oyunu ilk defa oynamak aynı zevki verir mi? Bilemiyorum ya. Sizce?
10 saattir oyundayım pc gittikçe oyuna alıştı bahsettiğim yüklemeler tamamlanınca sorunsuz oynamaya basladım su an her sey mukemmel15 ile 25 saat arası bı oynanışı var
Post automatically merged:
knk sistemin iyi değilse bence yüklemeye bile kalkma rx6700üm var bende bile kasıyo 60fps hissettirmiyo bile optimizasyonda baya sıkıntı var şu an oyunda oyunu yukledım alttan hala bişiler yüklüyo 3 saattir oyundayım oyun 5 dakikada bir donup lütfen bekleyin diyo ekranda 10 dakika bekletiyo bişiler yüklüyo kendi kendine garip şu an ama dona dona da olsa oynicam ben
FPS yerlerde diyorlar hangi sistem ile kaç fps alıyorsun? ben indirmekten vazgeçtim patch bekleyeceğim.10 saattir oyundayım pc gittikçe oyuna alıştı bahsettiğim yüklemeler tamamlanınca sorunsuz oynamaya basladım su an her sey mukemmel
Hocam benim gibi sindire sindire acelesi olmayan birisiysen maksimum zevk 21-22 saat falanoyunu bitirme süresi kaç saat ?
rx6700 ryzen5 5600 16gb ram ile 1080 ultra rahat oynuyorum su an fps bakamıyorum ama 60 sabit takılıyorumFPS yerlerde diyorlar hangi sistem ile kaç fps alıyorsun? ben indirmekten vazgeçtim patch bekleyeceğim.