İnceleme The Last of Us Part II İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
-1621423840171.jpg

The Last of Us Part II, post-apokaliptik bir dünyada geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Ellie adlı bir karakteri yönlendirerek, Amerika'nın karantinaya alınmış bir bölgesinde hayatta kalmaya çalışırken zombi benzeri yaratıklarla ve diğer insanlarla mücadele ederler.

Oyunun hikayesi, insanların sıra dışı koşullarda hayatta kalma mücadelesini anlatırken, aynı zamanda Ellie'nin kendi kişisel dramını da konu ediyor. Oyuncular, Ellie'nin hareketlerine, kararlarına ve seçimlerine göre oyunun sonunu etkileyebilirler.

Oyun, atmosferik çevre tasarımları ve görsel efektleri ile oyuncuları içine çeker. Karakter modelleri ve animasyonları, oyuncuların karakterlerin duygularını hissetmelerini sağlar. Ayrıca oyunun müzikleri, oyuncuları oyun dünyasının içine çeker ve oyunun atmosferini arttırır.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bu oyunun hikayesi mükemmel bayılıyorum abi ağlatıyor beni inanılmaz bişi.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sadece müzikleri için tekrar oynayabileceğim oyunudur

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
The Last of Us Part II gerçekten de benzersiz bir atmosfere sahip bir oyun oyunun çevre tasarımı karakter modelleri ve animasyonları oldukça gerçekçi ve etkileyici ayrıca oyunun müzikleri oyun dünyasına daha da derinlemesine dalmanızı sağlıyor

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Oyun tasarımı,müziği ve atmosferi mükemmel ötesi hikayenin içinde gibi oynanış hissiyatı tarif edilemez

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cok guzel hikayesi var ya 10 numara olmuş ya

türk uzakyol gemi kaptanı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ne güzel hikayesi dayı ya, woke kültüre kurban gitmiş rezalet bir oyun.

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Bunun ilkini ps'de oynadım fakat ikincisi nasip olmadı. Dizisini izlediğimde bir kaç kopukluk olsa da genel olarak oyuna bağlı ilerlediğini gördüm, muhtemelen zaten 2. sezon oyunun 2incisini anlatacak. PS5 alasım vardı yakın zamana kadar ama fiyatlar uçtu, piyasada olanlar hep yurtdışından alınmış garantisiz ürünler. Zaten oyunda PS4 te olduğu için ben muhtemelen 2inci oyunu oynayamayacağım. Dizisiyle devam ederiz ^^ oyunu bir gün elbet nasip olur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
-1621423840171.jpg

The Last of Us Part II, post-apokaliptik bir dünyada geçen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyuncular, Ellie adlı bir karakteri yönlendirerek, Amerika'nın karantinaya alınmış bir bölgesinde hayatta kalmaya çalışırken zombi benzeri yaratıklarla ve diğer insanlarla mücadele ederler.

Oyunun hikayesi, insanların sıra dışı koşullarda hayatta kalma mücadelesini anlatırken, aynı zamanda Ellie'nin kendi kişisel dramını da konu ediyor. Oyuncular, Ellie'nin hareketlerine, kararlarına ve seçimlerine göre oyunun sonunu etkileyebilirler.

Oyun, atmosferik çevre tasarımları ve görsel efektleri ile oyuncuları içine çeker. Karakter modelleri ve animasyonları, oyuncuların karakterlerin duygularını hissetmelerini sağlar. Ayrıca oyunun müzikleri, oyuncuları oyun dünyasının içine çeker ve oyunun atmosferini arttırır.

bu oyunun hikayesi gerçekten mükemmel ayrı bi zevki var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
grafikleri ve hikayesi mekanikleriyle herşeyi güzel bir oyun

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
pc kaldırmıyor sadece youtuberler ızleyebılıyorum cok guzel bır oyun aga

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
The Last of Us Part II inanılmaz bir oyun gibi görünüyor! Post-apokaliptik hayatta kalma ve kişisel dramın birleşimini seviyorum. Görseller ve müzik de harika görünüyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dizisini izledim oyunu oldugunu yeni öğrendim açıkçası merak ediyorum ve oynamak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pc versiyonunda çok bug olduğunu duydum daha deneme fırsatım olmadı maalesef

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
-1621423840171.jpg

Ölmeden önce satın alınacaklar listesinde

Üye
3 HİZMET YILI
Türkiye deki fiyatlara bakınca anca youtubeden izleme fırsatı bulduğumuz için daha tadamadıgım bir oyun torentini deneyeceğim malesef ki ama oyunu oynaynaları izlerken cok keyif aldım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dizisini izledim oyunu oldugunu yeni öğrendim açıkçası merak ediyorum ve oynamak istiyorum
xc

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oyunun müzikleri çok müq hocam tekrar başlayasım geliyor oyuna.
Tavsiye edilir :peepoNice:

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dizisi güzeldi oyununada daha bakma şansım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...