The story about good
Ultra Üye
Merhabalar size bir oyunu tanıtmak istiyorum adı The Neverhood ben bu oyunla yaklaşık 1 ay önce tanıştım yani çıktıktan tam 22 yıl sonra . Hani eski bir atasözü vardırya '' Eski oyunlar zordur '' diye evet The Neverhood bu atasözünü kanıtlar nitelikte zor .
Oyun 1996 yapımı olmasına rağmen 2018 yılında hala fena gözükmüyor , fikrimi sorarsanız gerçekten güzel gözüktüğünü söyleyebilirim . müzikler gerçekten şimdiye kadar bir oyunda , bir başyapıtta gördüğüm en iyi müziklerden diyebilirim gerçekten oyunu oynarken sizi Klaymen'in büyülü dünyasına iyice kaptırıyor . Oyunun gameplay videosunu izlerseniz büyük bir hata yaparsınız kesinlikle önermiyorum çünki her an bir puzzle var ve 1 dk izlerseniz bile bu sizin için büyük bir kayıp olur bulmacalar oldukça zor özellikle görseldeki müzik bulmacası 3 saatimi aldı sonunda ne yapmam gerektiğini anladım ama onuda yapamadım vaktimi vermek istemedim çözümüne bakıp oynamya devam ettim hikayesinden bahsetmek istemiyorum çünki spoiler var kendiniz oyunu oynarken öğreniyorsunuz . Kısaca fikirlerimi yazdım bu oyuna hayranlığımı kelimeler ile anlatamıyorum yapımcıların
.
Oyunu oynamak isterseniz satın almanız mümkün değil internette yok Steam gibi platformlardan söz ediyorum illa satın alıcam derseniz Ebay'de var . *****'li indirmeniz lazım link vermiyorum çünki Virus Total ile uğraşamam 600 mb .
Oyunu oynarsanız veya oynamayı düşünüyorsanız lütfen söyleyin .
The Neverhood Trailer 1996
Klaymen's Theme
Gameplay
Bu oyuna hayranım <3 ayrıca büyük bir hayran kitlesi var öyleki 250 saat uğraşılıp Unreal Engine 4 ile Remake'i yapıldı hemde tek kişi tarafından ! ancak oyun uzun ve büyük olduğundan devam ettirlemedi sadece başlangıç kısmı yapıldı .
*Ekleme* Aynı yapımcıların Armikrog adındaki oyunu Steam'de satılıyor bilginize
İyi oyunlar .
Oyun 1996 yapımı olmasına rağmen 2018 yılında hala fena gözükmüyor , fikrimi sorarsanız gerçekten güzel gözüktüğünü söyleyebilirim . müzikler gerçekten şimdiye kadar bir oyunda , bir başyapıtta gördüğüm en iyi müziklerden diyebilirim gerçekten oyunu oynarken sizi Klaymen'in büyülü dünyasına iyice kaptırıyor . Oyunun gameplay videosunu izlerseniz büyük bir hata yaparsınız kesinlikle önermiyorum çünki her an bir puzzle var ve 1 dk izlerseniz bile bu sizin için büyük bir kayıp olur bulmacalar oldukça zor özellikle görseldeki müzik bulmacası 3 saatimi aldı sonunda ne yapmam gerektiğini anladım ama onuda yapamadım vaktimi vermek istemedim çözümüne bakıp oynamya devam ettim hikayesinden bahsetmek istemiyorum çünki spoiler var kendiniz oyunu oynarken öğreniyorsunuz . Kısaca fikirlerimi yazdım bu oyuna hayranlığımı kelimeler ile anlatamıyorum yapımcıların
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ve
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
'in hayal gücüne hayran kaldım ve bu oyunu sizlerinde oynamasını deneyimlemesini isterim bu yüzden özene bözene konu açtım Oyunu oynamak isterseniz satın almanız mümkün değil internette yok Steam gibi platformlardan söz ediyorum illa satın alıcam derseniz Ebay'de var . *****'li indirmeniz lazım link vermiyorum çünki Virus Total ile uğraşamam 600 mb .
Oyunu oynarsanız veya oynamayı düşünüyorsanız lütfen söyleyin .
The Neverhood Trailer 1996
Klaymen's Theme
Gameplay
Bu oyuna hayranım <3 ayrıca büyük bir hayran kitlesi var öyleki 250 saat uğraşılıp Unreal Engine 4 ile Remake'i yapıldı hemde tek kişi tarafından ! ancak oyun uzun ve büyük olduğundan devam ettirlemedi sadece başlangıç kısmı yapıldı .
*Ekleme* Aynı yapımcıların Armikrog adındaki oyunu Steam'de satılıyor bilginize
İyi oyunlar .
Son düzenleme: