The Outlast Trials Erişime Açıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
:yazı:

Büyük bir heyecanla beklenen korku oyunu Outlast Trials için kapalı beta süreci resmen başladı. Dileyen herkesin erişim hakkı talep edebildiği kapalı beta sürüm, ne yazık ki tek bir harita ve çevrimiçi mod sunuyor.

Dünyanın en popüler korku oyunu serilerinden bir tanesi olan Outlast, bundan birkaç yıl önce "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
" isimli yeni bir yapım ile karşımıza çıkmıştı. İlk iki oyunun devamı niteliğinde olan Outlast Trials, bazı kesimler tarafından Outlast 3 olarak da lanse edilmişti. Şimdiyse bu oyunla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşanmış durumda.

Geliştirici ekip Red Barrels, Outlast Trials için kapalı beta sürümünü resmen başlattılar. Steam üzerinden başlatılan ve dileyen oyuncuların dahil olabilmek için istek gönderebildikleri kapalı beta sürüm, oyundan neler bekleyebileceğimizi de gözler önüne sermiş oldu. Yakın bir gelecekte yayınlanması beklenen yapım, en az öncekiler kadar ses getirecek gibi görünüyor.

:resim:

ss_dcf2a8284d687f9319ac91a02b534dc91971754c.600x338.jpg

ss_6efe75be88bdfe0100f4b67ffe7e1034f1cf0cfe.600x338.jpg

:not:

STEAM'E ULAŞMAK İÇİN

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yapılmış en güzel hikayeli korku oyunu olabilir. Bende denemek isterim. Teşekkürler.

Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İstek attım umarım kabul edilir ve bir an önce oynarım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
co-op seçeneği yüzünden hayal kırıklığına oynadım eski outlastların yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum oynayıp görücez artık.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyun fenasal duruyor, oynamaya değer.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hayatta oynayamam. Yani oyundaki şeyleri gerçekte görsem korkmam ama oyunda kriz sebebi
:D

All New
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
is download free? what requirement is needed to download the game

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oynmadım ama en iyi hikayeli korku oyunu diyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Büyük bir heyecanla beklenen korku oyunu Outlast Trials için kapalı beta süreci resmen başladı. Dileyen herkesin erişim hakkı talep edebildiği kapalı beta sürüm, ne yazık ki tek bir harita ve çevrimiçi mod sunuyor.

Dünyanın en popüler korku oyunu serilerinden bir tanesi olan Outlast, bundan birkaç yıl önce "
" isimli yeni bir yapım ile karşımıza çıkmıştı. İlk iki oyunun devamı niteliğinde olan Outlast Trials, bazı kesimler tarafından Outlast 3 olarak da lanse edilmişti. Şimdiyse bu oyunla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşanmış durumda.

Geliştirici ekip Red Barrels, Outlast Trials için kapalı beta sürümünü resmen başlattılar. Steam üzerinden başlatılan ve dileyen oyuncuların dahil olabilmek için istek gönderebildikleri kapalı beta sürüm, oyundan neler bekleyebileceğimizi de gözler önüne sermiş oldu. Yakın bir gelecekte yayınlanması beklenen yapım, en az öncekiler kadar ses getirecek gibi görünüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 81054

Ekli dosyayı görüntüle 81055

STEAM'E ULAŞMAK İÇİN
sonunda trialsım çıktı ya uzun zamandır bekliyordum outlasttan yeni bir oyun outlast 2den sonra aşırı fazla beklentim vardı beklentimi giderebilir umarım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oynayabilen insanı tebrik ediyorum. Korku oyunlarına karşı çok çok mesafeliyim. :(

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aga korku oyunu beni pek sarmıyor ya.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 81054

Ekli dosyayı görüntüle 81055

STEAM'E ULAŞMAK İÇİN
çok güzel ya grafikleri olsun hikayesi olsun gelince tam oynamak istiyorum alacağım inşallah

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İsmine benzer bir trial süreci , denemek güzel olur , tam sürüm çıkıncaya kadar sorunları düzelte düzelte iyi bir oyun olacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu oyun gerici felan değil can sıkıcı aksine cidden zevk alabilen var mı? arkadaşla bile sarmıyor ve cok eksiği var mesela neden single denemede bile ESC basınca oyun devam ediyor? pingi olan biri icin sıkıntı neyseki benim modem ve altyapı iyi

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
bu oyun gerici felan değil can sıkıcı aksine cidden zevk alabilen var mı? arkadaşla bile sarmıyor ve cok eksiği var mesela neden single denemede bile ESC basınca oyun devam ediyor? pingi olan biri icin sıkıntı neyseki benim modem ve altyapı iyi
Henüz erken erişimde, çıkınca zevkli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...