İnceleme The Sims 3 İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 87999

The Sims 3, EA Maxis tarafından geliştirilen ve 2009 yılında piyasaya sürülen popüler bir simülasyon oyunu. Oyuncular, kendilerine özgü karakterleri yöneterek hayatlarını kurmakta ve ilerletmekteler. Oyun, tamamen özgür bir oynanış sunuyor ve oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Evlerini tasarlayabiliyorlar, arkadaşlar edinebiliyorlar, iş bulabiliyorlar ve aşk hayatlarını kurabiliyorlar. Oyun, oyunculara tam bir yaşam deneyimi sunuyor.

Oyunun bence en büyük avantajlarından biri, tamamen özgür bir oynanış sunması. Oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Karakterler, tamamen özelleştirilebiliyor ve oyuncular, karakterlerini dilerlerse kendi kişiliklerine uygun olarak tasarlayabiliyorlar. Ayrıca, evlerin tasarımı da tamamen oyunculara kalmış. Oyuncular, evlerini istedikleri gibi tasarlayabiliyorlar. Oyunun bu özgürlüğü, oyuncuların tamamen kendi hayatlarını yaratmalarına çok güzel bir olanak tanıyor.

Ayrıca, The Sims 3, grafik açısından da oldukça etkileyici. Karakterler ve çevreler gerçekçi bir şekilde tasarlanmış. Kıyafetler, saç stilleri ve aksesuarlar gibi detaylar, karakterlerin özgünlüğünü artırıyor ve bu da oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor.
The Sims 3 gerçekten çok eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyun denemeye değer

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Grafikler, oyunun gerçekçiliğine kesinlikle katkı sağlıyor. Teknolojinin, bu kadar detaylı ve gerçekçi sanal ortamlara izin vermek için ne kadar ilerlediğine şaşıyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka sims iyi oyun hoş oyun da bana boş adam işi gibi geliyo

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşımı daha önce oynarkem görmüştüm ama daha önce oynama fırsatım olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 87999

The Sims 3, EA Maxis tarafından geliştirilen ve 2009 yılında piyasaya sürülen popüler bir simülasyon oyunu. Oyuncular, kendilerine özgü karakterleri yöneterek hayatlarını kurmakta ve ilerletmekteler. Oyun, tamamen özgür bir oynanış sunuyor ve oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Evlerini tasarlayabiliyorlar, arkadaşlar edinebiliyorlar, iş bulabiliyorlar ve aşk hayatlarını kurabiliyorlar. Oyun, oyunculara tam bir yaşam deneyimi sunuyor.

Oyunun bence en büyük avantajlarından biri, tamamen özgür bir oynanış sunması. Oyuncular, karakterlerini istedikleri gibi yönetebiliyorlar. Karakterler, tamamen özelleştirilebiliyor ve oyuncular, karakterlerini dilerlerse kendi kişiliklerine uygun olarak tasarlayabiliyorlar. Ayrıca, evlerin tasarımı da tamamen oyunculara kalmış. Oyuncular, evlerini istedikleri gibi tasarlayabiliyorlar. Oyunun bu özgürlüğü, oyuncuların tamamen kendi hayatlarını yaratmalarına çok güzel bir olanak tanıyor.

Ayrıca, The Sims 3, grafik açısından da oldukça etkileyici. Karakterler ve çevreler gerçekçi bir şekilde tasarlanmış. Kıyafetler, saç stilleri ve aksesuarlar gibi detaylar, karakterlerin özgünlüğünü artırıyor ve bu da oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor.
teşekkürler yıllar once oynadıgım oyuna tekrar başlama kararı almıştım ama çok ilgimi çekkmedi iyiki almadım sayenizde

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok sürükleyici değil bir yerde tıkanıyor gibi oluyor tabi zevke bağlı olarak süreklide oynana bilir

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eskiden oynardım ama bozdular ya oyunu eskisi kadar zevk alamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sims 4 ün dlc li hali bana sorucak olursanız daha güzel ama renkler ve zevkler farklıdır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sims 4ten daha iyi kamera açısı hariç gideri var

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
neden bilmiyorum ama sims beni hiç sarmıyor karakterleri özelleştirebilmemiz güzel bir özellik ancak bir yerden sonra cidden baymaya başlıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
4 ün yanında bu da güzelmiş ama 4 kesinlikle daha güzel çok oynamam ama arada kafama esti mi girerim biraz oynarım aslında güzel bir seri ama evcilik tarzı oyunlar pek bana göre değil.

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eskiden çok oynardım 4den daha güzel oynardim ama hic beceremezdim :D

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çocukluğumun mimarlık oyunu. EN son 5 6 yıl önce oynamış olabilirim ama aklımdan silinmeyen bir şey var. Motherlode

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bu tarz oyunları çoçukluktan beri beceremiyorum sorun bende sanırım ama çevremde oynayan insanlar beğeniyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Erkeklerin çoğunun ablalarından öğrendiği epik eklenti paketleriyle insana çok güzel dönemler yaşatan efsanevi oyun ah be sims :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...