İnceleme The Sims 3 İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bazıları 3 ün 4 den iyi olduğunu söylüyorlar ben çok oynamadım sims ancak bencede öyle kamera açısı harici güzel bir oyun 3

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
simse karsı hep bir ön yargım var neden bilmıyorum ama oynamayı dusunmuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
The sims oyunları gerçekten chill ve eğlenceli bana sorucak olursanız bedava olan the sims 4 ü oynayabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ağa be eski günler aklıma geldi çok oynardım

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Eskiden CD satıyorlardı CD ile almıştım kardeşim için yüklemiştim vakit geçirmek için güzel bir oyun şahsen.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Zamanında oynamıştım pek hoşuma gitmedi oyun benlik değil

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İyi Taraflar:

1. Özelleştirme Seçenekleri: Oyun, oyuncuların Sim'lerini yaratma ve özelleştirme konusunda geniş bir seçenek sunar. Karakter yaratma aracı, detaylı ve kapsamlıdır, böylece oyuncular tamamen kendilerini yansıtan Sim'ler oluşturabilirler.
  2. Eğlenceli ve Bağımlılık Yapıcı Oynanış: The Sims 3, sıkılmadan saatlerce oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir oynanışa sahiptir. Sim'lerinizi yönlendirirken, kariyerlerini geliştirirken ve sosyal ilişkiler kurarken keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  3. Açık Dünya Yapısı: Oyun, oyuncuların Sim'lerini özgürce bir dünyada dolaştırmasına izin verir. Şehri keşfedebilir, diğer Sim'lerle etkileşime geçebilir ve farklı mekanları ziyaret edebilirsiniz. Bu, oyunun özgürlük hissini artırır.
  4. Kişisel Hikaye Oluşturma: Her Sim'inizin benzersiz kişilik özellikleri ve hedefleri vardır. Onların hikayelerini şekillendirebilir, trajik veya komik olaylar yaşayabilir ve karakterlerini geliştirebilirsiniz.
Kötü Taraflar:

1. Uzun Yükleme Süreleri: Oyunun büyük bir açık dünya yapısına sahip olması, yükleme sürelerini uzatabilir. Bu durum, oyuncuların oyunun başlamasını beklemek zorunda kaldığı anlamına gelir.
  2. Hatalar ve Optimizasyon Sorunları: Oyun zaman zaman hatalar ve optimizasyon sorunları ile karşılaşabilir. Bu, oyuncuların oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir ve sinir bozucu olabilir.
  3. Yetersiz İlerleme: Oyuncular, Sim'lerinin yaşam sürecini yönlendirebilirler, ancak uzun vadeli hedefler ve başarılar bazen sınırlı olabilir. Bu da oyunun ilerleyen aşamalarında tekrarlayıcı bir hale gelebilir.
  4. DLC ve Ek Paketler: Bazı içerikler, ek paketler ve DLC'lerle sunulduğu için oyuncular, oyunu tam anlamıyla deneyimlemek için ek masraflar yapmak zorunda kalabilirler.
Sonuç olarak, "The Sims 3" oyunculara eğlenceli ve yaratıcı bir yaşam simülasyonu deneyimi sunarken, bazı teknik zorluklar ve ek masrafların olduğu da unutulmamalıdır. Yine de, oyuncuların karakterlerini özelleştirme ve onların benzersiz hikayelerini oluşturma imkanı sayesinde, oyunun kendine has büyüsü ve bağımlılık yaratan oynanışı dikkate değerdir.

Üye
2 HİZMET YILI
bana göre gelmiş geçmis en iyi sims oyunu bende yeri ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...