the texas chainsaw massacre oyunu çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
The texas chainsaw massacre, dead by daylight gibi bir oyun ama bence daha iyi ve sade bir oyun olmuş. Sarıyor 22lvl oldum. Baya kişide oynuyor bekletmiyor. Sesli konuşmada var ama genelde yabancı denk geliyor. Arkadaşlarla oynanabilecek güzel bir oyun olmuş. 80'tlye game pass satın alarak oynayabilirsiniz. Oyunun steamdaki fiyatı çok pahalı. Oyun için şuan hilede yok güzel sarıyor o yüzden. Gerçi bilmiyorum olabilir belki ben görmemişte olabilirim. 4 katil var 3 ile oyuna girebiliyoruz. 6 tanede kurban var 4 tanesini seçip girebiliyoruz. Katillerden kaçarak kapıları açıp kaçmaya çalışıyoruz. 3 tane kaçış yolu var biri yer altı kapısını açarak. Biri vana bulup su basınçı kapısını açarak. Son olarakda jeneratör ile katiller kapının arkasına elektirik veriyorlar jeneratör kapatıp kapının kilitini açarak çıkıyoruz. oyunun bir çok detaı var her karekterin özellikleri var karekteri geliştirdikçe açılıyor. Katillerde de bu kapıları koruyoruz. Katillerde birde dede var onu kanla besledikçe (kanlar sağda solda kovalardan alınıyor yada kurbanlara vurarak) leveli artıyor ve kurbanların yerlerini bağırarak açığa çıkarıyor. Daha anlatmadığım çok detay var oynadıkça çözülüyor.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
oyunun içeriği nedir, yani ne yapılıyor hikaye temelli mi

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyun icinde hile mi yok ? :D Oyun ciktigi ilk gun PDB si leaklendi ve mod menu paylasildi. Oyun icinde millet ucuyor isinlaniyor suan. Bazilarinda server crash hilesi bile var.

Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyun icinde hile mi yok ? :D Oyun ciktigi ilk gun PDB si leaklendi ve mod menu paylasildi. Oyun icinde millet ucuyor isinlaniyor suan. Bazilarinda server crash hilesi bile var.
Evet bende şuan araştırınca fark ettim ama bana daha önce hiç denk gelmedi. Sadece şu sıralar katiller çok güçlendi yerimi biliyorlar gibi hissediyorum esp kullanıyorlar galiba.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evet bende şuan araştırınca fark ettim ama bana daha önce hiç denk gelmedi. Sadece şu sıralar katiller çok güçlendi yerimi biliyorlar gibi hissediyorum esp kullanıyorlar galiba.
Level basma hilesi sprint kosma hilesi felan var millet 9999 seviye basiyor.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Çıkış fiyatı ne oyunun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...