The walking dead Negan karekteri.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar uzun süredir the walking dead'e başlamayı düşünüyorum ama çok uzun geldi ve sadece Negan karekteri için izleyeceğim diziyi. Negan karekteri kaçıncı sezon ve kaçıncı bölüm de ortaya çıkıyor? Yardım eder misiniz?

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Negan, dizinin 6. sezonunun sonunda ve 7. sezonun ilk bölümünde tanıtılmıştır. İlk olarak 6. sezonun son bölümü olan "Last Day on Earth" bölümünde Negan'ı ilk kez görebilirsiniz. Ancak, Negan karakteri daha etkileyici ve derinlemesine anlatıldığı için 7. sezonun ilk bölümü olan "The Day Will Come When You Won't Be" bölümünü izlemenizi öneririm.

"The Walking Dead" dizisi oldukça uzun bir dizidir ve her sezonu ortalama 16 bölümden oluşmaktadır. Negan karakteri, 7. sezon boyunca önemli bir rol oynar ve hikayenin ilerleyen sezonlarında da aktif olarak yer almaya devam eder. Bu nedenle, sadece Negan karakteri için izlemek istiyorsanız, 7. sezondan itibaren başlamak en uygun seçenek olabilir.

Ancak diziyi tamamen anlamak ve karakterlerin gelişimini takip etmek isterseniz, baştan başlamak ve tüm sezonları izlemek daha iyi olabilir. İyi seyirler!

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar uzun süredir the walking dead'e başlamayı düşünüyorum ama çok uzun geldi ve sadece Negan karekteri için izleyeceğim diziyi. Negan karekteri kaçıncı sezon ve kaçıncı bölüm de ortaya çıkıyor? Yardım eder misiniz?
6. sezonun sonunda çıkıyor ama öyle uzun göründüğüne bakma dizinin bi çırpıda bitirebilirsin gerçek anlamda saran bir dizi tavsiye ederim kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
6.sezonun sonu ve 10 sezon falan negan artık barısııkk oluyorda spoiler vermeyelimm

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
izlediğim en iyi diziler arasında

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hiç başlama çok boş bir seri haline dönüştürüldü

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
6. Sezon bitisi 7. Sezon başlangicinda başla diziye
zaten negan karakteri gelince ana karakterlerden 3 kişiyi sopayla öldürüyir o bölumden sonra başa maggie geçiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sırf negan için ben baştan başladım güzel bir seri ıolsun diye

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dizinin açık ara en otoriter alfa karakteri

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
6. sezonun ortalarında lafı geçiyor son bölümünde ise ortaya çıkıp son sezonun son bölümüne kadar devam ediyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
6. sezonun sonunda first peek 7. sezonda da tamamen dahil oluyor diye hatırlıyorum. Ama sana önerim sırf Negan için bile izleyecek olsan baştan sonra izlemen. Seri gerçekten ilk sezonlarda çok başarılı, Negan'ın girdiği sezondan sonra yavaş yavaş büyüsünü yitirip öldüğünü düşünen tayfadanım ben. İyi seyirler.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ramazan ayında oruç tutarken iftara 2 3 saat kala bi' açıyordum iftara kadar zaman şıp diye geçiyordu. Sonrasında 1 2 bölüm daha patlatıyordum, aşırı güzeldi ya. O zamanlara geri dönmek istiyorum şu aklımla :D
6 bölüm sezonunun son bölümlerinde gözüküyordu. Negan'ın geldiği bölümler aşırı iyi

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bana çok banel bi karakter gibi geldi nedense

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Benim çok hoşuma giden bi karakter izlememin devam etmesini de sağladı ayrıca

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
6. Sezonda ortaya çıkıyor ama dizi çok sardığından dolayı 6. sezona geldiğini bile anlamayacaksın.