- Yasaklandı
TheVeıL' Alıntı:Konu taşındı
TheVeıL' Alıntı:Doğru benim amacım forum için grafikerlik yapmak ve şuana kadar yaptıklarım bugünlük görevimi tamamlıyor
kurucular istemediği sürece yapma veya yapmama hakkım var ve yaptığımıda kullanmayan kişilerede yapmayacağım arkadaşa yapacağım zaten bunu ilk grafiker olduğumda söyledim çalışan bir insan olduğum için boş zamanımda topu avatar ve imza yapacağım.
ve bu bölümdeki herşeyi yapabilirim boşunamı grafiker oldum yanlış konuyu taşırım gereksiz boş konuyu çöplüğe atarım![]()
TheVeıL' Alıntı:İstediğime bakarım bunada sen karışamazsın itiraz ediyosan git şikayet et.
TheVeıL' Alıntı:Ulan imza istedin yaptım onu kullanmadın kulanmıcağın şeyleri yaptırmıcaksın o zaman
kardeş sen her konulara atlamak zorundamısın?Dizzy' Alıntı:TheVeıL' Alıntı:Konu taşındıKardeşim Yanlış Anlamada Senin Görevin Grafikerlik Konu Taşımak Değil.
AimCraviTe' Alıntı:kardeş sen her konulara atlamak zorundamısın?Dizzy' Alıntı:Kardeşim Yanlış Anlamada Senin Görevin Grafikerlik Konu Taşımak Değil.
adam taşıdı işte sana ne?
sen şimdi bu adama dedin ki sen grafikersin işini yap lan ' ' şeklinde konuştun olmaz öyle bak
ister taır ister taşımaz.seni ilgilendiricek konu değil bu
Dizzy' Alıntı:AimCraviTe' Alıntı:kardeş sen her konulara atlamak zorundamısın?
adam taşıdı işte sana ne?
sen şimdi bu adama dedin ki sen grafikersin işini yap lan ' ' şeklinde konuştun olmaz öyle bak
ister taır ister taşımaz.seni ilgilendiricek konu değil bu
Ben Üyeyim Bu Forumda O Grafiker Ve İsteğim Varsa Yerine Getirmek zorunda Sonuçta Grafiker.