Onaylı Üye
işte dediğim gibi ben istanbuldayım herkes köyüne gidince işlere azaldı oto sanayide bile iş kalmadımeslek edinmeye çalış çırak olarak bir yere gir
sence maskecilikle başlasam olurmu yavaş yavaş satarım herhalde pazarda , seyyar yasak burada ne satarsan sat seyyar yasak ama pazarda maskecilik mantıklı gibiYok mu sizin oralarda büyük pazar kurulan bir yer toptancılardan ucuza gıda al pazarda karını koy sat
Ben zamanında çarşıda yağmurlu havada şemsiye sattım küçükken
1 liraya defolu çorap ve tshirt alıp karını koyup satabilirsin tabi benim bu önerdiklerim kücük çaplı işler
En iyi iş hayvancılıkta dostum
Bende sana seyyar sat demiyorum zaten pazarda bir köşede bu işi yapişte dediğim gibi ben istanbuldayım herkes köyüne gidince işlere azaldı oto sanayide bile iş kalmadı
sence maskecilikle başlasam olurmu yavaş yavaş satarım herhalde pazarda , seyyar yasak burada ne satarsan sat seyyar yasak ama pazarda maskecilik mantıklı gibi
knk mesele para kazanmak değil o olsa haram yoldan zengin olurum ama ben helal istiyom işte asıl zorlukta bu işte helal para zor kazanılıyorknka iyi futbol bilgin varsa iddia oyna ben her hafta 50 tlyi 500e kadar çıkarıyorum
Twitterdan link kisaltarak para kazanabilirsin anladin sen o olayi
aga kış geldibence buzlu bir kapta şişelere su koyup sıcak pazar yerlerinde satabilirsin
Amozon dropshipping bahsettin konu bu senin dostum amozona atılım yapmak için kredi kartı gerekli neden dersen kendine getiriyi bu şekilde sağlıyorsunDostum sana bir taktik vereyim @oyundelisi123123 abimizin bahsettiğinin bir değişiği
Amazon ticariye kaydol
farklı sitelerden (siteler sana kalmış ) mesela 5000 TL olan bir eşyayı amazonda 5050 TL ye koy adam zaten sana 5050 tl atıyor sende alacağın siteden alıyorsun 5000 tl ye 50 tl sana kalıyor geliştirebilirsin gittikçe bir ürünle yapma zorunluluğun yok herşey olur popüler olan şeylerden yap zamanında çok yaptım ( kısaca arabuluculuk yapıyorsun )
İkinci yöntem ise
İddia'ya başla internette adam akılla 1 2 site güzel buluyor maçların sonucunu onları takip et bir miktar parayla katlayabilirsin unutma kurtuluş için küçük bir bedel
Üçüncü yöntem link kısaltmak
Bir adet telegram grubu aç
içine üye doldur telegramın içeriği biraz absürt (+18) olsun video attıkça linkini kısalt biraz büyüdüğünde grubun diğer telegram gruplarıyla reklamlaşın gittikçe büyü ve sakın unutma ne kadar üye o kadar para demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?