ticaret bilenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Amozon dropshipping bahsettin konu bu senin dostum amozona atılım yapmak için kredi kartı gerekli neden dersen kendine getiriyi bu şekilde sağlıyorsun
Dropshiphing konusu çok güzel bir konu forumda detaylı bir şekilde konu açarak anlatılmalı
Bu işi yapan birisini biliyorum
konu tutar diyorsanız benim yapmışlığım var dostum bunu konu açıp iyice anlatabilirim amozon konusunu ne dersiniz?

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Vallaha dostum ben gaz altı kaynakcısıyım konyada 2. organıze gelecek varsa 2 kişilk yerimiz var 18 yaş üstüne asgari ücret yılbaşından sonrada zam olcak ımdat karasör

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Продать csgo аккаунты 2 уровня
csgo hesaplarını 2 seviye sat

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Maske işine girmeyi istemişsin ordan bir iki tüyo veriyim. İnsanlara çok mal satıp kâr yapmalısın. Nasıl diyecek olursan 1 maske 1 liraysa 5 maske 4 lira diceksin. Burda 1 lira zarar etmiş gibi görünüyorsun ama aslında 3 lira daha kârdasın zaman satın alıyorsun o 1 liraya. 5 maskeyi sen 5 kişiye satana kadar 1 liradan, bir kişiye satıyorsun o 5 maskeyi ve gidip yenisini alırsın bir günde kazandığın miktar artar. Ve yazı şart maske 1 lira yazısını küçük 5 maske 4 lira yazısını büyük yaz mesela dikkat çeksin. Afilli olsun. Araya bir iki tane de renkli maske koy saatlik yerini değiştir. Yeni görünür. Bu arada Kayseriliyim :D Umarım başarılı olursun :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
şuan altın ve euro al sat yapıyorum tabii büyük bir birikimin olması lazım bu sektorden iyi fiyatlarda para kazanmak icin euro fırlayacak fakat altından umudum yavastan kesiliyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Allah herkese hayırlı kazançlar helalinden versin ekmeğini kovala o bir yerde hazır seni bekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...