site olarak değil zaten python kullanılarak yapılan bazı botlar var onlardan bahsediyorumgpay harici tiktok'da free bot göremedim ücretiniz var ise araştırıp satın alabilrisiniz forum'da yabancı site paylaşımı yasaktır.
dediğiniz sistem sadece video'yu kaydetme video'yu izleme bağlantı kopylama tarzı projeler var'dı fakat fixlendi. ( bu tür sistem yapsalar bile asla ücretsiz paylaşıcaklarını tatmin etmiyorum )site olarak değil zaten python kullanılarak yapılan bazı botlar var onlardan bahsediyorum
alcaksan sağlam al yoksa direkt düşüyor birde bedava olarak kullanırsan keşfete düşme ihtimalin aşırı düşüyor paralı tavsiye ederim bedava kullanımştım keşfete düşmüyorsun resmenMerhaba arkadaşlar tiktok Bot Takipçi Ücretsiz Olarak Kullanan yada bilen varmı ?
keşfetle işim yok aslında benim için önemli olan bedava olmasıalcaksan sağlam al yoksa direkt düşüyor birde bedava olarak kullanırsan keşfete düşme ihtimalin aşırı düşüyor paralı tavsiye ederim bedava kullanımştım keşfete düşmüyorsun resmen
Tam olarak ne için kullanıcaksın ayarlaya bilirim sanakeşfetle işim yok aslında benim için önemli olan bedava olması
Ya aslında gelmesine geliyor ama aşırı çabuk düşüyor ve hesabın istatistiklerini çok kötü yapıyor denedim hesap çöp oldufree olanlara çok güven olmuyor ya kral
bi arkadaşım istedi takipçi sayısı yükseltme sadece derdimiz o ayarlayabilirsen sevinirimTam olarak ne için kullanıcaksın ayarlaya bilirim sana
site atmak yasak ama tiktok smm panel yazarsan çıkıyor oralardan tek tek bakabilirsinbi arkadaşım istedi takipçi sayısı yükseltme sadece derdimiz o ayarlayabilirsen sevinirim
önermiyorum keşfet anında kapnıyor ve full botlar ban yiyor.Merhaba arkadaşlar tiktok Bot Takipçi Ücretsiz Olarak Kullanan yada bilen varmı ?
kanka peki sen kullandın mı takipçiler kalıcı mı yoksa belli bir zaman sonra düşüyor mu?gpay harici tiktok'da free bot göremedim ücretiniz var ise araştırıp satın alabilrisiniz forum'da yabancı site paylaşımı yasaktır.
tiktokta bedavaya fazla bot takipçi veren site fazla yok araştırıp bulmanız lazım.Merhaba arkadaşlar tiktok Bot Takipçi Ücretsiz Olarak Kullanan yada bilen varmı ?