bu uygulamada öyle bir sınır yok 1tl sınır var hemen anında deniye bilirsin verdiğim davet kodunu gir belirli bir miktar para gelicek anında hesabına gelen parayı anında banka hesbına veya papara hesabına çekebiliyorsun önce bunu bir dene ondan sonra kararını ver iyi forumlarbu tür uygulamar sazan sarmalı gibi oluyor, genelde belirli bir miktara ulaşmadan o parayı çekemiyorsun vs. gibi şartlar koyuyorlar ve sen o miktara gelene kadar sıkılıyorsun bakıyorsun bu işte para yok, kayıt olduğunla ve o videoları izlediğinde kalıyorsun
kardeşim düşüncene saygı duyuyorum ama emin olabilirsiniki kullanan herkez para kazanıyor hemde fazlasıyla kazanmayan veyada kazanmıyorum diyen arkadaş varsa uğraşmıyordur emin ol iyi forumlarBöyle uygulamalardan hiç haz etmiyorum hepsinin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum umarım kullananlar para kazanır
senin uygulamyı kullanmana göre ne kadar çok kullanırsan okadar çok kwai altını kazanırsın okadar çokta para kazanırsınHaftada ne kadar veriyor? Kullanmaya değer mi ?
kardeşim zanımızı cidden çok boş şeylere kullanıyoruz ama burdan ciddende gelir sağlıyabilirsinizBu tarz uygulamalar zaman kaybı kankam hiç boşa uğraşma bence
dostum ne kadar çok kullanırsan uygulamyı okdar fazla kazanırsınknk az kazanırsın ama