Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu tarz uygulamalar zaman kaybı kankam hiç boşa uğraşma bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence inanmayın kardeşlerim zararlı çıkarsınız orjinal olarak katılmanızı tavsiye ederim tşkürler

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Böyle uygulamalardan hiç haz etmiyorum hepsinin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum umarım kullananlar para kazanır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu tür uygulamar sazan sarmalı gibi oluyor, genelde belirli bir miktara ulaşmadan o parayı çekemiyorsun vs. gibi şartlar koyuyorlar ve sen o miktara gelene kadar sıkılıyorsun bakıyorsun bu işte para yok, kayıt olduğunla ve o videoları izlediğinde kalıyorsun
bu uygulamada öyle bir sınır yok 1tl sınır var hemen anında deniye bilirsin verdiğim davet kodunu gir belirli bir miktar para gelicek anında hesabına gelen parayı anında banka hesbına veya papara hesabına çekebiliyorsun önce bunu bir dene ondan sonra kararını ver iyi forumlar
Post automatically merged:

Böyle uygulamalardan hiç haz etmiyorum hepsinin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum umarım kullananlar para kazanır
kardeşim düşüncene saygı duyuyorum ama emin olabilirsiniki kullanan herkez para kazanıyor hemde fazlasıyla kazanmayan veyada kazanmıyorum diyen arkadaş varsa uğraşmıyordur emin ol iyi forumlar

Haftada ne kadar veriyor? Kullanmaya değer mi ?
senin uygulamyı kullanmana göre ne kadar çok kullanırsan okadar çok kwai altını kazanırsın okadar çokta para kazanırsın
iyi forumlar

Bu tarz uygulamalar zaman kaybı kankam hiç boşa uğraşma bence
kardeşim zanımızı cidden çok boş şeylere kullanıyoruz ama burdan ciddende gelir sağlıyabilirsiniz
bi 5dkkanızı alır para çekip çekmedğini öğrenmek inanki zaten para çektiğini gördüğünüz az anlarsınız
iyi forumlar

knk az kazanırsın ama
dostum ne kadar çok kullanırsan uygulamyı okdar fazla kazanırsın
iyi forumlar

Son düzenleme:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
bu tarz uygulamaların konusunu açarken elinizde somut sayısal verilerle gelin evet para kazandırıyor fakat ortalama ne kadar? Maksimum ve minimum kazanç miktarları neler? Tabii ki kimse binlerce lira kazanmayı hedeflemiyor fakat verilerinize erişim iznini para karşılığında veriyorsunuz ve bunun da ne kadar olduğunu bilmek önemli yine de kullanmak isteyen kullanır

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam yine mi "kolay para kazanma yöntemleri"ne denk geldik bu tarz uygulamalarda belirli bi mebla altını çekemezsiniz o meblaya ulaşana kadar da kılı kırk yardırırlar ulaşırsınız yine 50 tane prosedür ortaya çıkar pek güvenilecek ve zaman ayırılacak bi şey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...