TikTok kapanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ekmeğini yiyen çok insan var ama gençlere de kötü örnek olan çok fazla paylaşım var bunu kontrol altına alsalar kapılması gerektiğini düşünmüyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Abi bu muhabbetleri anlamıyorum ya. Neden kapansın ? Belli bir kitlesi var ayrıca baya kullanılan bir uygulama, yok o şöyle yapıyormuş. yok bu böyle yapıyormuş. Hem tiktok kapansa ne olacak benzer bir uygulama arayışına girecek insanlar ve bulacaklar sonra başka bir isim ile karşımıza çıkacak.
Ayrıca insanların önüne engel koyarak birşeye ulaşılamaz.

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bana göre kapanmalı ama kapanması imkansız.Tiktok için yararlı 1 şey bile yok boş uygulama sadece

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tiktok kapanacak veya kapanmalımı tarzı şeyler duydum sizin düşünceniz nedir ne olursa daha iyi olur benimle paylaşırmısınız :)
knk bence banlanmasın çünkü çok cringh içerikler var ve bu hoşuma gidyo inasnlar bi beğeni için kendini aşşağlık yapıyolar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
içinde çok az insak akıl sağlığı yerinde bece kapanmalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kapatmaktan ziyade geniş bir denetleme gelebilir. Ahlaksızlıklar, terör propagandaları ve insanların sırf birbirlerine para için sövmeleri engellenmeli böyle hesaplar yasaklanmalı. Kaliteli videolar paylaşan insanlara yazık olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiçbir yer sırf sevmediğimiz için kapanmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...