Tiktok keşfet erişim engeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
normalde her videom 5 6k izlenirken keşfet engeli yedim 0 izleniyor tüm videolarım hatta takipçiler bile izliyemiyor, yeni hesap açıp deneme yapıyım dedim ondada aynı 0 da kalıyor telefonumamı atıyorlar bu engeli ve bundan nasıl kurtulabilirim? yeni hesaba dahi erişim kısıtlaması var

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
normalde her videom 5 6k izlenirken keşfet engeli yedim 0 izleniyor tüm videolarım hatta takipçiler bile izliyemiyor, yeni hesap açıp deneme yapıyım dedim ondada aynı 0 da kalıyor telefonumamı atıyorlar bu engeli ve bundan nasıl kurtulabilirim? yeni hesaba dahi erişim kısıtlaması var
keşfet engeli denen birşey yok aslında

attığın videolar botta suna bağlı

tiktokda sarkı secilmişmi? secildiyse ne kadar popüler
izleyen ilk 10 kişi beğenip/yorum yaptımı
bu ve buna benzer video önceden varmı?
ondan sonra attığın saate bakmalısın
daha önce bot atmamam/kullanmaman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
keşfet engeli denen birşey yok aslında

attığın videolar botta suna bağlı

tiktokda sarkı secilmişmi? secildiyse ne kadar popüler
izleyen ilk 10 kişi beğenip/yorum yaptımı
bu ve buna benzer video önceden varmı?
ondan sonra attığın saate bakmalısın
daha önce bot atmamam/kullanmaman gerek
ee peki bu böyle kalıcak mı yeni hesap açtığımda ondada aynısı oluyor? bi erişim engeli söz konusu bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dediğim gibi erişim engeli yok. tabii kurallar gereği videon kaldırılmadıysa yok
kaldırılan videom yok sadece ilk attığım videolar 5 6k izlenirken sadece izlenmiyordu beğeniliyordu tabiki şimdi 0 bildiğiniz 0 da takılı günler geçmesine rağmen yeni hesap açılınca video atıcna en kötü 10 kişiye gösterir oda 0 da duruyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kaldırılan videom yok sadece ilk attığım videolar 5 6k izlenirken sadece izlenmiyordu beğeniliyordu tabiki şimdi 0 bildiğiniz 0 da takılı günler geçmesine rağmen yeni hesap açılınca video atıcna en kötü 10 kişiye gösterir oda 0 da duruyor
kullandığınız etiketleri yazarmısınız?

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
erişim engeli yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Erişim engeli yok keşfet açan sorular tarzı şeyler dönüyor bu zamanlarda onlarda yalan sadece insanların ilgi alanındaki kategoride ki videolarınızı yapmanız gerekiyor

sanalBTdestek
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla 1 kişi profilini fullerse yani tüm gönderilerini beğenirse keşfetin kapanırmış

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bencede ıp engeli yemişsindir yeni hesap açıp aynı durumdaysan

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bazı yorumlara küfür edince de erişim engeli yiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tiktok keşfet engeli videoyu atığın saate ve videonun düzenlenmesinden kaynaklıdır.
bende video atıyordum gece vakitleri video atınca ve doğru müzikler kullanınca düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı zamanda paylaştığınız keşfet hashtaglerinin etkileşimlerinize herhangi bir etkisi yoksa, paylaştığınız tiktok videoları şiddet içeriyorsa, videolarınıza gelen yorum sayısı çok azsa ve takipçi sayınız gittikçe azalıyorsa hesabınızda keşfet engeli var demektir.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tt de 1 k hesabım vardı bazı ideolar 1 bazıları ise 16k izleniyordu yapman gereken keşfeti takip et etiketleri kopyala kendi videonun altına koy bir kaç gün içinde değişiklilik görcen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
trend olan müzikleri video arkaplanına koy belki çıkar keşfet engeli diye birşey yok diye biliyorum iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...