keşfet engeli denen birşey yok aslındanormalde her videom 5 6k izlenirken keşfet engeli yedim 0 izleniyor tüm videolarım hatta takipçiler bile izliyemiyor, yeni hesap açıp deneme yapıyım dedim ondada aynı 0 da kalıyor telefonumamı atıyorlar bu engeli ve bundan nasıl kurtulabilirim? yeni hesaba dahi erişim kısıtlaması var
ee peki bu böyle kalıcak mı yeni hesap açtığımda ondada aynısı oluyor? bi erişim engeli söz konusu bencekeşfet engeli denen birşey yok aslında
attığın videolar botta suna bağlı
tiktokda sarkı secilmişmi? secildiyse ne kadar popüler
izleyen ilk 10 kişi beğenip/yorum yaptımı
bu ve buna benzer video önceden varmı?
ondan sonra attığın saate bakmalısın
daha önce bot atmamam/kullanmaman gerek
dediğim gibi erişim engeli yok. tabii kurallar gereği videon kaldırılmadıysa yokee peki bu böyle kalıcak mı yeni hesap açtığımda ondada aynısı oluyor? bi erişim engeli söz konusu bence
kaldırılan videom yok sadece ilk attığım videolar 5 6k izlenirken sadece izlenmiyordu beğeniliyordu tabiki şimdi 0 bildiğiniz 0 da takılı günler geçmesine rağmen yeni hesap açılınca video atıcna en kötü 10 kişiye gösterir oda 0 da duruyordediğim gibi erişim engeli yok. tabii kurallar gereği videon kaldırılmadıysa yok
kullandığınız etiketleri yazarmısınız?kaldırılan videom yok sadece ilk attığım videolar 5 6k izlenirken sadece izlenmiyordu beğeniliyordu tabiki şimdi 0 bildiğiniz 0 da takılı günler geçmesine rağmen yeni hesap açılınca video atıcna en kötü 10 kişiye gösterir oda 0 da duruyor
erişim engeli yok diye biliyorumnormalde her videom 5 6k izlenirken keşfet engeli yedim 0 izleniyor tüm videolarım hatta takipçiler bile izliyemiyor, yeni hesap açıp deneme yapıyım dedim ondada aynı 0 da kalıyor telefonumamı atıyorlar bu engeli ve bundan nasıl kurtulabilirim? yeni hesaba dahi erişim kısıtlaması var
Tiktokda öyle bir sorun yok dostum.ıp ban yemişsin hayırlı olsun kekw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?