Tiktok nasıl bir uygulama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
berbat cocukların uzak durması gereken bır uygulama
Cidden bu kadar kötü mü durum aslına bakarsan yıllarca toplumun içinde kendini gizleyen deliler kendilerini tanıtma şansı oldu sosyal medya platformları sayesinde o yüzden pek de şaşırmamak gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Vaktin boş ve canın sıkılıyorsa dalga geçmek için izlenir. Ama bir amaç için asla kullanma

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yükleme, kendini geliştirmek için boş vakitlerde kitap oku, müzik dinle, ders çalış. inan pişman olmayacaksın.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hiç yüklemedim ve pişman değilim, pişman olacağımı da sanmıyorum

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
İlkten söylüyorum uygulamayı yüklediğinde gerçekten çok kötü "dilencilik v.b" içerikler çıkıyor fakat burda yazdıklarımı yaparsan gerçekten güzel bir uygulama olabiliyor. Tiktok ayarlarından karşına çıkmasını istediğin içeriğin dilini ingilizce v.b ayarlarsan türkçe içerikler kaybolmaya başlıyor şahsen denedim. Ayrıca sevdiğin içerik karşına çıkana kadar gördüğün videolara basılı tutarak "İlgilenmiyorum" seçeneğine basarsan anasayfan şekillenecektir. Bu konuya yorum yapan arkadaşların aksine düzenlersen güzel uygulama. Tabi anasayfayı ayarlayana kadar bi kanser oluyorsun fakat sonrasında işin çok kolay hep güzel içerikler çıkar. Her türlü içerik var zaten girip halledersin ben öyle yaptım sevdiğim içerikler direk çıkıyor karşıma. Mesela anime içeriği istiyorsan anime içeriği çıkana kadar "ilgilenmiyorum" tuşuna basabilirsin bu sadece bir örnek yapması çokta zor değil.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Cidden bu kadar kötü mü durum aslına bakarsan yıllarca toplumun içinde kendini gizleyen deliler kendilerini tanıtma şansı oldu sosyal medya platformları sayesinde o yüzden pek de şaşırmamak gerekiyor.
usta uygulamanin asinda tek nedeni zamanini calmak, niye bosuna böyle islere zamanini veresinki, ne yarari olacak nede baska bisey :D 3 dakika oturup düsünüp aklina güzel bir is gelince onu yap daha güzeldir yani.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
vaktini öldürmek istiyorsan birebir uygulama

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
boş vaktinde film ve dizi izlemeni öneririm sayfada bir sürü güzel dizi film önerileri var

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yükleme bro netine yazık içi mal kaynıyor ülkenın butun mallrı toplanmıs oraya

-Chapo

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
tiktok boş uygulama bence vaktini meditasyon,spor,kitap olur, belgesel falan iyi sarar

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Bağımlılık ediyor hiç indirmedim kurmadım izlemedim gerekde duymadım hiç indirmem diyenler şuan kafasını kaldırmıyor o yüzden tavsiye etmiyorum siz siz olun o camiayaya girmeyin agalar

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
knk ben günde 7 saatimi orda geçiriyorum bana göre güzel ama sana göre bilemem ama t6avsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...