Tiktok paylaşımlarında bölge ile alakalı bir soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım twitch yayıncısı ve Almanyada yaşıyor fakat yayınları Türkçe yapıyoruz. Tiktok'ta video paylaşırken o almanyada olduğundan dolayı gönderiler alman üyelere düşüyor. Bizde ben Türkiyede olduğum için ben hesabı açtım ve gönderileri ben paylaşayım diyoruz fakat arkadaşım hesaba girip paylaşırsa onun attığı videolar yine oraya mı düşecek yoksa hesabı ben açtığım için tr'ye mi düşecek ?

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
O paylaştığı zaman yine oraya düşer ama onun şöyle bir olayı var şimdi mesela atıyorum 2 türk izledi beğendi paylaştı türklere düşüyor ya da türklerin kullandığı sesi kullanınca da düşüyor tiktokta türk akımı hangisi varsa onu kullanın direkt videonun beğenilmesi de önemli izleyen 3 kişiden 2 si beğeniyorsa daha çok üyeye düşer mesela 1 akım var 2 saat falan sürdü diye orda ki sesi kullanan yabancılar hemen türkiyeye düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Onceden hangi ulkeden attiysan direkt oraya atiyordu ama artik @mertserhat in da dedigi gibi kullandigin sesler ve paylasimlara bagli

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
O paylaştığı zaman yine oraya düşer ama onun şöyle bir olayı var şimdi mesela atıyorum 2 türk izledi beğendi paylaştı türklere düşüyor ya da türklerin kullandığı sesi kullanınca da düşüyor tiktokta türk akımı hangisi varsa onu kullanın direkt videonun beğenilmesi de önemli izleyen 3 kişiden 2 si beğeniyorsa daha çok üyeye düşer mesela 1 akım var 2 saat falan sürdü diye orda ki sesi kullanan yabancılar hemen türkiyeye düşüyor
eskiden konuma göreydi şimdi ses ve paylaşıma bağlı eğer senin videonu izleyen türkler paylaşırsa böylece türkler izler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evet nerden atarsan ona göre düser

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar benim arkadaşım twitch yayıncısı ve Almanyada yaşıyor fakat yayınları Türkçe yapıyoruz. Tiktok'ta video paylaşırken o almanyada olduğundan dolayı gönderiler alman üyelere düşüyor. Bizde ben Türkiyede olduğum için ben hesabı açtım ve gönderileri ben paylaşayım diyoruz fakat arkadaşım hesaba girip paylaşırsa onun attığı videolar yine oraya mı düşecek yoksa hesabı ben açtığım için tr'ye mi düşecek ?
öncelik hangi konumdan paylaşıldıysa o düşer

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sana iki dil tercihi verecektir 2 dilden birini onaylarsan sorunun çözülecektir

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sadece bölgeyle alakalıda değil birçok değişken var hangi ülkenin keşfetme düşeceği ile ilgili

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
türklerin popüler olarak kullandığı etiketleri kullanabilirsinz bu sayede türklerin önüne daha çok düşer

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
en iyisi sen tr den hesap aç oraya at videoları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...