eskiden konuma göreydi şimdi ses ve paylaşıma bağlı eğer senin videonu izleyen türkler paylaşırsa böylece türkler izlerO paylaştığı zaman yine oraya düşer ama onun şöyle bir olayı var şimdi mesela atıyorum 2 türk izledi beğendi paylaştı türklere düşüyor ya da türklerin kullandığı sesi kullanınca da düşüyor tiktokta türk akımı hangisi varsa onu kullanın direkt videonun beğenilmesi de önemli izleyen 3 kişiden 2 si beğeniyorsa daha çok üyeye düşer mesela 1 akım var 2 saat falan sürdü diye orda ki sesi kullanan yabancılar hemen türkiyeye düşüyor
Aynen hangi ulkeden attiysan o ulkeye cogunluklu olarak cikiyordukonuma göremiydi
öncelik hangi konumdan paylaşıldıysa o düşerMerhaba arkadaşlar benim arkadaşım twitch yayıncısı ve Almanyada yaşıyor fakat yayınları Türkçe yapıyoruz. Tiktok'ta video paylaşırken o almanyada olduğundan dolayı gönderiler alman üyelere düşüyor. Bizde ben Türkiyede olduğum için ben hesabı açtım ve gönderileri ben paylaşayım diyoruz fakat arkadaşım hesaba girip paylaşırsa onun attığı videolar yine oraya mı düşecek yoksa hesabı ben açtığım için tr'ye mi düşecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?