Timer programı kastırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar ben halil neyse hemen konuya geçelim ben timer kullanıyorum ve timerdeki kodlar yaptığım programda kastırıyor yenilediği için ve BackgroundWorker diye bir eklenti var onu nasıl kullanağım bilen varsa yaza bilirmi veya nasıl kullanılır Örnek gibi şeyler yazarsa elleri dert görmesin!​

Moderatörün son düzenlenenleri:
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bakmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
BackgroundWorker ile progressbarın arkplan rengini filan değiştirebilirsin mesela
kodum bu hep yenilediği için kasıyor neden bilmiyorum
Kod:
        Try
            Dim client As New Net.WebClient
            client.Credentials = New Net.NetworkCredential("errorcode", "sanane")
            RichTextBox1.Text = client.DownloadString("ftp://******/Sohbet.txt")
        Catch ex As Exception
            MsgBox("Sunucu bağlantı hatası")
        End Try

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Chat proğramı yapıyorsun demek bende aynı hatayla karlaşıyordum bir ara şu şekil cözmüştüm;
değiskenleri public class form1 altina gir try ve catch exception sil timerde sadece richtextbox1.text... kalsin.
olmadı !

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kral free ftp server kullandığın için programın servera bağlanıp veriyi çekmesi uzun sürer bunu timere atarsan da kasar sana tavsiyem sql kullanarak yap ve ya illede bu şekilde yapıcam diyosam timerin intervalını 2000 yap 2 saniyede bir yenilesin ama sana tavsiyem hem güvenlik hem hız için veri tabanı kullan iyi akşamlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Void Oluştur. While A Sonra Onu Theard İle Başlat. O zaman Kasmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...