Tır şoförlüğü hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka ilk başta bi yemek tanıtımı çekerek falan başlayabilirsin onlar çok tutuyo sonra biraz başlıklara clickbait atıp direk ünlü oluyon zaten
Kafaya bak :D aynen.

Öncelikle boş anlar için (konuşurken ve yolu çekmezken) videoları anlık kırpmanı öneriyorum bunun en büyük örneği Oğuzhan Uğur videoları buradan fikir alabilirsin, yol çekimlerinde de motovlog kafası bir çekimle ilerleyebilirsin diye düşünüyorum. İnsanlar samimiyet, boş zamanlarında izleyecek bir şeyler, yemek yerken seyredebilecekleri bir şeyler arıyorlar tam da bu boşluğu doldurabilmek önemli. Gözümü ayırmadan izlediğim iki videoyu atacağım umarım bir fikir yaratır sende;

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
firmaları araştırıp başvurman lazım
şuan çalıştığım firma ile gidicem
ekipman ve donanımın kaliteli olsun ve diksiyonun iyi olduktan sonra her türlü başarılı olursun
envanter araştırmasındayım
Kendi aracınla yapman daha iyi gelir gider hesabını iyi karşılıyorsa kendi aracın varsa kendi aracınla yapman daha iyi
Araç 8 teker mi 10 teker mi ?
18 paletlik araçları bilirim , araç frigolu mu ? yani araç ne için kullanılacak oda önemli
frigo ile çalışıcam ve ilk başta 2.5-3m gibi bir para kimse verme diyor. en azından 5 6 ay çalış birşeyler otursun öyle yolunu çiz dendi (babamda transportcu)
bilgi verirken eksik bilgi vermeyin bilmediğin bilgiler hakkında bilmiyorum demeyi bilin insanları yurt dışı konusunda yanlış yöneltmek çok büyük hüsrana yol açıyor iyi forumlar
aslında niyetimde o ben öğrenirken başkalarınında öğrenmesi
sohbetin sarmalı ve konuşmalar arası boşlukları vs. editlemen lazım
yorumun için teşekkürler
kanka ilk başta bi yemek tanıtımı çekerek falan başlayabilirsin onlar çok tutuyo sonra biraz başlıklara clickbait atıp direk ünlü oluyon zaten
:)
Kafaya bak :D aynen.

Öncelikle boş anlar için (konuşurken ve yolu çekmezken) videoları anlık kırpmanı öneriyorum bunun en büyük örneği Oğuzhan Uğur videoları buradan fikir alabilirsin, yol çekimlerinde de motovlog kafası bir çekimle ilerleyebilirsin diye düşünüyorum. İnsanlar samimiyet, boş zamanlarında izleyecek bir şeyler, yemek yerken seyredebilecekleri bir şeyler arıyorlar tam da bu boşluğu doldurabilmek önemli. Gözümü ayırmadan izlediğim iki videoyu atacağım umarım bir fikir yaratır sende;

arkadaş gibi olmak için daha çok ekmek yemek lazım sabır işi bu işler
Bizide al ağa giderken :)
:D herkes onun peşinde ama olmuyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...