knk yıllardır kullanıyorum suana kadar hiçbişey olmı için rahat olsunHocam ad vermeyeceğim başka bir forum sitesinde bu olayı çözdük gibi ama başka forum sitelerinde bulunan bilgili bir kaç arkadaşın olduğunu düşündüm. Yu*kpr adlı arkadaş ile olay patladı bildiğiniz üzere, bende hemen inanmak istemedim. Sonuçta minecraft gibi bir oyuna 200 lira bayılmak biraz saçma. Neyse konuya dönelim, işte araştırdık kendi sitesinden indirilen JAVA ile oracle sitesindeki JAVA'nın HASH kodlarını karşılaştırdık. Windows ve Linux için, ve HASH kodları uyuştu. Şüpheli olduğu iddia edilen bir kaç kodu'da JAVA bilen bir arkadaş inceledi birşey olmadığını söyledi. Bir tanesini söyliyeyim mesela, antivirüs'ü crash verdirdiğini söylenen kodda "Eğer, Launcher crash verirse" bunun antivirüsden kaynaklanabileceğine dair bir mesaj göster. Şeklinde bir kod. Ufak'dan bir gezdim forum'u bu forum heralde bu işlere daha yatkın kişilerle dolu, belki bir umut. TLauncher'ı şuan sildim ama çok aradayım. Bir yanım korkma sal diyor, bir yanım ya bir şey varsa diyor. Umarım beni anlarsınız.
bayağı kullandım ama risk etmek istemezsen gerçek hali tl legacy varHocam ad vermeyeceğim başka bir forum sitesinde bu olayı çözdük gibi ama başka forum sitelerinde bulunan bilgili bir kaç arkadaşın olduğunu düşündüm. Yu*kpr adlı arkadaş ile olay patladı bildiğiniz üzere, bende hemen inanmak istemedim. Sonuçta minecraft gibi bir oyuna 200 lira bayılmak biraz saçma. Neyse konuya dönelim, işte araştırdık kendi sitesinden indirilen JAVA ile oracle sitesindeki JAVA'nın HASH kodlarını karşılaştırdık. Windows ve Linux için, ve HASH kodları uyuştu. Şüpheli olduğu iddia edilen bir kaç kodu'da JAVA bilen bir arkadaş inceledi birşey olmadığını söyledi. Bir tanesini söyliyeyim mesela, antivirüs'ü crash verdirdiğini söylenen kodda "Eğer, Launcher crash verirse" bunun antivirüsden kaynaklanabileceğine dair bir mesaj göster. Şeklinde bir kod. Ufak'dan bir gezdim forum'u bu forum heralde bu işlere daha yatkın kişilerle dolu, belki bir umut. TLauncher'ı şuan sildim ama çok aradayım. Bir yanım korkma sal diyor, bir yanım ya bir şey varsa diyor. Umarım beni anlarsınız.