TLauncher virüs içeriyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
konuyla alakasız ama tlauncher da online sunuculara giriş yapılabiliyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam ad vermeyeceğim başka bir forum sitesinde bu olayı çözdük gibi ama başka forum sitelerinde bulunan bilgili bir kaç arkadaşın olduğunu düşündüm. Yu*kpr adlı arkadaş ile olay patladı bildiğiniz üzere, bende hemen inanmak istemedim. Sonuçta minecraft gibi bir oyuna 200 lira bayılmak biraz saçma. Neyse konuya dönelim, işte araştırdık kendi sitesinden indirilen JAVA ile oracle sitesindeki JAVA'nın HASH kodlarını karşılaştırdık. Windows ve Linux için, ve HASH kodları uyuştu. Şüpheli olduğu iddia edilen bir kaç kodu'da JAVA bilen bir arkadaş inceledi birşey olmadığını söyledi. Bir tanesini söyliyeyim mesela, antivirüs'ü crash verdirdiğini söylenen kodda "Eğer, Launcher crash verirse" bunun antivirüsden kaynaklanabileceğine dair bir mesaj göster. Şeklinde bir kod. Ufak'dan bir gezdim forum'u bu forum heralde bu işlere daha yatkın kişilerle dolu, belki bir umut. TLauncher'ı şuan sildim ama çok aradayım. Bir yanım korkma sal diyor, bir yanım ya bir şey varsa diyor. Umarım beni anlarsınız.
knk yıllardır kullanıyorum suana kadar hiçbişey olmı için rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet dostum tlauncher javayı orjinal olarak indirmek yerine kendi sitesinden yüklüyor tabi virüs olarak algılamıyor pc niz çünkü virüs java nın kodlarında bence salwyrr kullanın veya orjinal premium alın veya tllegacy kullanın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tlauncheri bilmemde sizin şu düşünce yapınız virüslü gerçekten hala minecrafta 200 tl verilir mi diyorsunuz ben ilk aldığımda 25 tlye sitesinden almıştım ozamanda bu oyuna 25 tl verilir mi diyolardı sene 2023 oldu hala para verilir mi bak anlayın artık bu oyun bitmeyecek hep olacak sizde oyun oynuyorsanız hep oynayacaksınız ara sırada olsa eğer sen korkacaksan viruslumu değilmi alacaksın mis gibi takılacaksın ama eğer verilir mi o para diyorsan virus riskini alacaksın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam ad vermeyeceğim başka bir forum sitesinde bu olayı çözdük gibi ama başka forum sitelerinde bulunan bilgili bir kaç arkadaşın olduğunu düşündüm. Yu*kpr adlı arkadaş ile olay patladı bildiğiniz üzere, bende hemen inanmak istemedim. Sonuçta minecraft gibi bir oyuna 200 lira bayılmak biraz saçma. Neyse konuya dönelim, işte araştırdık kendi sitesinden indirilen JAVA ile oracle sitesindeki JAVA'nın HASH kodlarını karşılaştırdık. Windows ve Linux için, ve HASH kodları uyuştu. Şüpheli olduğu iddia edilen bir kaç kodu'da JAVA bilen bir arkadaş inceledi birşey olmadığını söyledi. Bir tanesini söyliyeyim mesela, antivirüs'ü crash verdirdiğini söylenen kodda "Eğer, Launcher crash verirse" bunun antivirüsden kaynaklanabileceğine dair bir mesaj göster. Şeklinde bir kod. Ufak'dan bir gezdim forum'u bu forum heralde bu işlere daha yatkın kişilerle dolu, belki bir umut. TLauncher'ı şuan sildim ama çok aradayım. Bir yanım korkma sal diyor, bir yanım ya bir şey varsa diyor. Umarım beni anlarsınız.
bayağı kullandım ama risk etmek istemezsen gerçek hali tl legacy var

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka 1.5 yıldır kullanıyorum pc side en ufak bi yavaşlama bile olmadı bence içermiyor
Post automatically merged:

kanka 1.5 yıldır kullanıyorum pc side en ufak bi yavaşlama bile olmadı bence içermiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Virüs var diye bir konu açılmıştı ama galiba yalan çıktı virüs yok yani

Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
e virüs girdi pc ye o kadar kaliteli antivirüs program

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Virüslü olmasa bile ne rahatı tl legacy. Öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2 bilgisayar eksittim tlauncher ile daha en ufak bir sıkıntı olmadı zannetmiyorum virüs barındırdığını

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konu hakkında ADC main 'in çok güzel bir açıklaması var onu oku bir istersen

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
başkasının postu vardı baya açıklayıcı virüs var evet

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yıllardır Tlauncher ı kullanıyorum bir sıkıntı olmadı hepsi aldatmaca virus yok rahatlıkla kullanabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Virüs falan yok bazı youtuberler muhabbet cıksın diye uydurduğu bişey bir şey yaptığını düşünmüyorum pc ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...