TLauncher virüslü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
uzun yıllardır milyonlarca insan bu launcheri kullandı illaki biri internet aleminde virüs diye bahsederdi bu launcherden

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
böyle bir şey söz konusu bile değil dostum zırvadan ibaret zaten kaç senedir kullanıyor ne kadar insan madem virüslü bu TL launcher bugünü mü beklemiş bu redditçiler

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
youtube'da bir tane kanal TLauncher ile alakalı bir virüs iddiası atmış virüsü falan değil.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Reddit kullanıcıları, yakın zamanda TLauncher içerisinde Minecraft'ta olmaması gereken bir kodun olduğunu ve TLauncher'in virüslü olduğunu doğruladı. Reddit kullanıcısı tekrar antivirüsün virüs algılamasını önlemek için bazı dosyaların kaldırılıp bazıların yüklendiğini belirtiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
kendi sitesinden indirince bir problem olmaz. farklı sitelerde içine rat gömebiliyolar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tlauncherde virüs yok fakat pre hesap girdiğinde hesabın çalınma ihtimali yüksek onun yerine lunaclient vs kullana bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam bende duydum fakat eskiden hep ordan oynardım minecraftı hiç bir sorun yaşamadım ben

Üye
3 HİZMET YILI
virüslü olabilir olmayabilir orijinal oynayabiliyorsan oyna yoksa kullanmak zorunda kalırsın heralde ya da son oyuncu falan vardı enson onu dene

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ben küçüklükten beri tllauncher dan oynuyorum virüslü olduğunu sanmam

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ne olduğu anlaşılamayan bir koddan ibaret olduğunu düşünüyorum zaten kanıtlayamadılar bir türlü. Uzun zamandır kullanıyorum hiçbir şey yakalamadım daha

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Şahsen ben .minecraft ve javayı silip tekrar yükledim farklı launcherlar kullanmanı öneririm

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öyle diyenler var fakat ben hala kullanmaya devam ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
muhtemelen evet son zamanlarda tanıdığım herkes bunun hakkında konuşuyor bende inanmaya başladım artık:D

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
tl çok kullandım kardeşimde kullanıyordu sonra oyunda atmalar sunucu hataları verdi pcyi yorduğunu düşünüp kaldırdık sonra virüs iddaları çıktı ama pek düşünmüyorum çnünkü mc en sağlam launcherlarından

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben oynuyordum virüsde bulaşmadı bence indir iyi bir program boşa para vermekten iyi dir

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 2 yıldır bilgisayarımda duruyor

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence tlauncher olayı tamamen sallama ya mining falan hikaye

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Virüs olduğu ispatlanamadı. Sadece iddiadan ibaretti, bir şey ispatlanmadan doğrudan inanmayın. Bu olay video sahibinin işine yaradı, primini sağlam kastı. Adını duymayan varsa da duymuş oldu, bizim insanımızın araştırmadan bir bilgiyi yayma hastalığı var. Videoyu çeken arkadaşın videosunu izledim ve videonun hiçbir ciddiye alınacak tarafı yoktu. Ona rağmen bu olay bu kadar büyüdüyse de gerçekten vahim durumdayız demektir.
Haklısın kanka katılıyorum

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben bayadır kullanıyorum ama göz önünde olan bir problem sıkıntı yok

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar şuan birşey olmaması ileride olmuyacağı anlamına gelmiyor hiçbirşey görüldüğü kadar kolay değildir fakat şuan virüslü gibi gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...