Türkiye şartlarına göre pahalı bir araba mı ?türkiye şartlarına göre pahalı bir araç her tarafı elektronik olmasına rağmen ...
neyse
tog otomobilimiz milli ve yerli...
mesela şöyle düşün kaza yapsan tüm elektronik aksamlar çöp olur ama diğerlerinde tamir etme şansın varTürkiye şartlarına göre pahalı bir araba mı ?SDFGMDSFPOGSDFMSEROTM
İkinci el renault zoe ile aynı fiyat biri suv diğeri hatchback birisi daracık birisi yayla gibi bir daha düşün pahalımıymış?
Hocam haklısınız fakat ilerleyen teknoloji ile biraz da elektronik parça koyma zorunluluğu var şimdi sen şöyle düşün bütçe sıkıntı olmasa 2023 yılında çoğu parçası mekanik olan bir açar istermisin? istemessin tabi. ayrıca içinde kaza önleyici sistemler var diye biliyorum o yüzden normal bir araçla kaza riski aynı olmazmesela şöyle düşün kaza yapsan tüm elektronik aksamlar çöp olur ama diğerlerinde tamir etme şansın var
yani normal bi fiyat ben 1m gibi bi rakam bekliyodum zaten iyi
Uzun zamandır merakla beklenen yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG bugün itibariyle artık satışa çıktı.
Bugün C-SUV modelinin fiyatı ve satışa çıkarılacağı tarih belli oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 87581
Togg T10X fiyatları şu şekilde
V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL
V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL
V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL
TOGG T10X internet sitesi üzerinden satın alınabilecek. TOGG T10X'in fiyatı bugün sabah açıklandı ve sipariş sürecinin 16 Mart'tan itibaren başlayacağı söylendi. İlerleyen günlerde başta İstanbul Zorlu Center Alışveriş Merkezi olmak üzere 7 bölgede 20 konumda fiziksel olarak görebileceğimiz podyumlar açılacak.
Ekli dosyayı görüntüle 87582