Toir+ Desteklenen Şampiyonlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar bugün sizlere Toir+'ın desteklediği şampiyonları ve beta da olan yeni evadein desteklediği şampiyonları söyleyeceğim her heroda menü olmadığı için bazı bilmeyen arkadaşlar bu şu çalışmıyor demesinler bazıları orijinal siteden bazıları ise kendimin deneyip bulduğu herolardır buyrun.

Desteklenen Şampiyonlar--

- Ahri - Alistar - Amumu - Anivia - Annie - Ashe - Aurelion Sol - Azir - Blitzcrank - Brand - Braum - Caitlyn - Camille - Cassiopeia - Corki - Darius - Diana - Dr.Mundo - Ezreal - Garen - Graves - Janna - Jarvan - Jax - Jhin - Jinx - Kalista - Kai'Sa - Karma - Karthus - Katarina - Kayle - Kennen - Khazix - Kog'Maw - Leblanc - LeeSin - Lucian - Lulu - Lux - Malphite - Malzahar - Morgana - Nami - Nasus - Nidalee - Orianna - Pantheon - Quinn - Rengar - Riven - Ryze - Shaco - Sona - Soraka - Swain - Syndra - Taliyah - Talon - Teemo - Thresh - Tristana - Tryndamere - Twisted Fate - Twitch - Varus - Vayne - Veigar - Vel'Koz - Viktor - Vladimir - Xerath - Yasuo - Zed - Ziggs - Zilean - Zyra - Draven - Galio - Master - Noctune - Mf - Irelia - Akali - Graves - Gragas - Popy - Xayah

Evade'in desteklediği şampiyonlar (yeni)
Lux-Thresh-Blitz-Ryze-Ezreal-Morgana-LeeSin-Sivir-Kalista-Jinx-Jhin-Quinn-Kennen-Karthus-Ashe-Caitlyn-Amumu-Kogmaw-Leona-Lulu Leblanc-Draven-Shyvana-DrMundo-Xerath-Brand-Braum-Elise-Xayah-Rakan-Evelynn-Nautilus-Nidalee-Ahri-Nortune-Bard-Sona-Nami-Kaisa-Soraka allistar-Anivia-Zed-Yasuo-Kayn-Pyke-Varus-Corki-Janna-Jayce

Son düzenleme:
Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
xerathın q sunu dodgelemıyor denedim w e mükemmel dodgelerken q ya tepki bile vermiyor ve sanki ben scripten daha iyi skil atıyormuşum hissi var içimde zedde olsun morganada olsun vayne de olsun tuhaf biraz kötü kalıyor script yani 1000 ıq değilde 100ıq çalışıyor gibi ama yinede güzel dodge atıyor

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
xerathın q sunu dodgelemıyor denedim w e mükemmel dodgelerken q ya tepki bile vermiyor ve sanki ben scripten daha iyi skil atıyormuşum hissi var içimde zedde olsun morganada olsun vayne de olsun tuhaf biraz kötü kalıyor script yani 1000 ıq değilde 100ıq çalışıyor gibi ama yinede güzel dodge atıyor
dostum yeni evade in ayarlarını bilmediğinden olabilir yeni evade belki hiç kullanmıyorsun script bende kusursuz çalışıyor evade in desteklediği şampiyonlarını skillerini maçta sadece space ye basarak yiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Güzel içerik olmuş dostum eline sağlık.

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
magic+'ı olan şampiyonlar için ayrı kategori yapabilir misin? bu arada çok güzel olmuş eline sağlık

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
abiya ben kullanıyorum scriptide çok iyi değil bazı comboları yanlış atıyor bazen şifa basmıyor yada combo yaparken skillere basmıyor neden böyle sence bi ayarlarını atsana bi konu açıp çok yararlı olur bu konu içinde teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
abiya ben kullanıyorum scriptide çok iyi değil bazı comboları yanlış atıyor bazen şifa basmıyor yada combo yaparken skillere basmıyor neden böyle sence bi ayarlarını atsana bi konu açıp çok yararlı olur bu konu içinde teşekkürler
ayarlarını eve geçince ayrı bir konu olarak atacağım dostum

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dostum yeni evade in ayarlarını bilmediğinden olabilir yeni evade belki hiç kullanmıyorsun script bende kusursuz çalışıyor evade in desteklediği şampiyonlarını skillerini maçta sadece space ye basarak yiyorum
yeni avede mi ? ben oto ayarlarla oynuyorum youtinin ayarladıgı ayarlarla oto avede hep açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...