Toir Script Deneyimleyenler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi akşamlar. İki bilgisayar kullanıyorum, biri masaüstü ve diğeri laptop. Masaüstü olan bilgisayarın sürümünü, bu sitedeki hileyi kullanmak için düşürdüm. Fakat laptop bilgisayarımda yedekleyemeyeceğim kadar dosya olduğu için aynı işlemi orada gerçekleştiremiyorum, format atmak istemiyorum. Toir Script 22h2 sürümünü destekliyor diyorlar ve bu sebepten ötürü dizüstü bilgisayarım için o scripti almayı düşünüyorum. Toir Scripti önceden deneyimleyenler, bu script hakkında birkaç yorumda bulunabilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle herkese iyi akşamlar. İki bilgisayar kullanıyorum, biri masaüstü ve diğeri laptop. Masaüstü olan bilgisayarın sürümünü, bu sitedeki hileyi kullanmak için düşürdüm. Fakat laptop bilgisayarımda yedekleyemeyeceğim kadar dosya olduğu için aynı işlemi orada gerçekleştiremiyorum, format atmak istemiyorum. Toir Script 22h2 sürümünü destekliyor diyorlar ve bu sebepten ötürü dizüstü bilgisayarım için o scripti almayı düşünüyorum. Toir Scripti önceden deneyimleyenler, bu script hakkında birkaç yorumda bulunabilir mi lütfen? Şimdiden teşekkürler.
çöp bgx geç

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kullandım 2 ay kadar ucuz olan her script gibi belli düzeyde memnun kalmadım pek ve ilgili değil yapımcıları ticket açıyorsun 10 saat sonra ilgelniyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
toiri yaklaşık 2 sene kullandım hayatımda gördügüm en gereksiz paralardan birisi olabilir igrenc bir evade hiçbir özellik barındıramyan bir script acıkcası ben begenmiyorum bgx öneririm para verecekseniz

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Wsreborn daha iyi burdan devam

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
çok kötü dostum emre'ninde dediği gibi BGX geçebilirsin neredeyse aynı fiyata alınabilecek en iyi script BGX

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Toir piyasanın en iyisiydi fakat fiyatlarından dolayı alıcısını kaybetti şuan en ideal ve en güncel script bana göre bu forumdaki

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
toir dedected , predi berbat ,

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam toir yerine wsr kullanmaniz daha mantikli suan çöp şuan toir tavsiye etmem.

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aga ben 1 sene kulluandım toirin ilk zamanlarında ilk 1 sene iyiydi ondan sonra çöpe bağladılar para köpeği oldular arkadasın dedıgı gıbı bgx iyi ama wsreborn da kafa tutuyor hepsıne bence

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ben kullandım dostum aşırı iyi değil ama idare eder.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum para vermenin gerçekten çok gereksiz oldugunu düşünüyorum wsreborn daha iyidir yani

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
buna para vermek yerine çöpe at yada yak daha iyi dostum rezalet bir şey kullanma kullandırtma bgx al yada pentasharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...