Onaylı Üye
forumdaki eski açılmış olan konuların çoğunda kötülemişler toiri sen neden iyi diyorsun anlamadım herkes berbat demişToir script çok iyi dostum 3 defa kullandım ban yedirmiyor
nesi kötüydüToiri ilk zamanlarında kullandım çok kötüydü. Kendini düzeltti mi bilmiyorum.
kardeşim ben bundan 4 sene once almıstım hile nasıl diyim sana orta kıvamdaydı ama sürekli güncelleme geliyor ban yememek için hileyi sil yükle yapıyorsun ve bu bi zamandan sonra sıkmaya baslıyor bende neyse yapmadım her gün güncelliyorlar 1 kere hileyi sil yükle yapmadım ve ban yedim yetkililer de bana dedi ki her gün sil yükle yapman lazım bizimle alakası yoktur dediToir script hakkında (sadece kullanmış olan kişilerden) bilgi almak istiyorum. ban riski forumdakine göre nasıl ?
iyi ve kötü özelliklerini açıklar mısınız?
yok be reis o kadar da iyi değil ban yeme ihtimalin buraya göre daha yüksek ordatoir idare eder diye biliyorum
toir script nedir ufaktan bilgilendirebilir misiniz bulamadım adam akıllı bir şey internetteyok be reis o kadar da iyi değil ban yeme ihtimalin buraya göre daha yüksek orda
kanka 4 ay kullandım toir.us u ban yemedim tek farkı şu bütün heroların scsi mevcut burda bazı çarların scsi yok ama toir.us ta yeni gelen çarların bile scsi çıkıyor ve aşırı güncel burdakiyle ban riski aynı ama değişen bişi yok Wsrebornda bazı çarların scsi yok onda tüm scler mevcut o kadar pek bi farkı yok hero farkından başkaToir script hakkında (sadece kullanmış olan kişilerden) bilgi almak istiyorum. ban riski forumdakine göre nasıl ?
iyi ve kötü özelliklerini açıklar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?