Tokyo Ghoul ergen animesimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar herkesin bildiği üzere anime olarak tokyo ghoul izliyenler genellıkle ergen tipler dıyor sizce dogru mu ?

-Kendi düşüncem olarak şöyle dıyebılırım kı şuana dek 2 tane anıme bıtırebıldım Tokyo ghoul ve violet evergarden'dı tokyo ghoul'u genellıkle AMV'lerde görup wallpaper yapan tipler tokyo ghoul'e başlayıp anımeyi abarttılar adam gıbı ızlemedıler karakterlın nasıl biri oldugunu bıle bılmıyen tıp dolu örnek olarak suzuya juuzou

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben bu düşünceyi çok komik buldum doğrusu , yani Tokyo Ghoul'u izledim 2. sezonunun son bölümlerinde bıraktım sebebi sıkılmam değildi internet yavaşlığından bıktığım için bıraktım gayette keyifliydi şimdi gelelim '' Ergen Anime'si '' olayına . Herhangi bir animenin Ergen Anime'si olarak nitelendirilmesi çok saçma bence yani yanlış anlamayın ama Ecchi'ye Ergen Animesi deseniz kargaşa çıkmaz ama güzel bir Anime'ye Ergen Anime'si deseniz kargaşa çıkar çünki Anime sadece Anime'dir isteyen izler istemeyen izlemez ister 20 yaşında izlersin ister 14 farketmez birsürü yaştaki kişi birsürü insan birçok ülkeden sayısız kişi bu animeyi izliyor şimdi sen kalktın hepsini '' Ergen '' sayıp Tokyo Ghoul'uda '' Ergen Animesi '' yaptın mantıklı oldumu şimdi ? bence olmadı .

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bence anime tamamen ergen işi

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
animeler bazı filmlerden dizilerden bile daha güzel ergen animesi diye bir şey yoktur animeleri karşılaştırmaktan saçmalıktır

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Başka bir açıcan bakıcak olursanız animenin türü "Seinen" olarak geçiyor. Bu da zaten yetişkin animesi demek.

Üye
7 HİZMET YILI
evet sanki biraz ergence ,çünkü hatalı hikayesi var ve bunu doğa üstü yetekle kapatmaya çalışıyor bu ancak genç arkadaşlarımızın hayal gücünü etkileyip diğer şeylere odaklanmasın başrol karakterimizin yani kanaki ile empati yapmasını sağlamak için bence. üstüne birde başkarakterimizi önce biraz ezdirip sonrasında kıral yapılıyor. Elbette gerçekten de emek var ama ergen ve narsistçe

1337
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Her yaştan insan izleyebilir farketmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...