Onaylı Üye
abi herkes animesine kötü diyor evet animesi kötü ama çok da kötü değil fakat mangası bana aşırı hoş geliyo bitek ben mi öyle düşünüyom
kanka animesi keşke mangasıyla aynı ilerleseydi (tam terside olabilir bilmiyorum)abi herkes animesine kötü diyor evet animesi kötü ama çok da kötü değil fakat mangası bana aşırı hoş geliyo bitek ben mi öyle düşünüyom
Kanka tercümanlık okuyorum bölümümün işe yaradığını sadece mangalarda anlıyorumkanka animesi keşke mangasıyla aynı ilerleseydi (tam terside olabilir bilmiyorum)
çizimler karışık fakat efsane çok karışık çizimler hatta
aynı yazarBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap'dan chojin x diye bi mangası var oda efsane öneririm yazsan çıkar zaten ama türk sitelerinde max 20 bölümü var çevrilmiş benim gördüğüm
animesini ben de beğenmedim ama mangası için gerçekten iyi bişey diyememabi herkes animesine kötü diyor evet animesi kötü ama çok da kötü değil fakat mangası bana aşırı hoş geliyo bitek ben mi öyle düşünüyom
mangası aşırı iyi :re serisini topladım ve rafımda duruyor çoğu kişi animesini sevmese de manga ap ayrı. animede her şey kesilmiş saçma sapan Bİ hal almış olaylar birbirine girmiş o kadar çok karmaşık ki tahammül bile edilemiyor.abi herkes animesine kötü diyor evet animesi kötü ama çok da kötü değil fakat mangası bana aşırı hoş geliyo bitek ben mi öyle düşünüyom
kaneki değil de şu kafenin sahibi yaşlı adama bayılıyorum benKANEKİ favori anime karakterim bayıllıyorum o dönüşüme