Münakaşanın temelinde birisinin cahilliği yatar
Süper Üye
Anime hakkında görüşlerinizi sorabilirmiyim? İzlemek istiyorum da güzel mi?
Tamam bekliyorum.harika fakat beni kanser etmeye devam ediyor mangasınıda okumadan edemiyorsun anime bittikten sonra öneririm izlemeni
Nasıl tilt ediyor?biraz tilt etse de güzel anime hocam izlenebilir
İngilizce mi okudunuz yoksa Türkçe çevirisi var mı?animesini izlemedim ama mangasını bir ara okuyordum. mangası her ne kadar ilgimi çekmiş olsa da bir süre sonra insan sıkılıyor. animeyi de buna yönelik yaptılarsa biraz sıkıcı gelebilir
Önerir misin yani?yoklukta yada boslukta ızlenebılır hocam
24 bölüm olduğundan mı sıkıcı geliyor yani bazı bölümler boş mu geçiyor?herkesin dediği gibi sıkıcı yinede sana kalmış
Teşekkürler ederim.İzlerseniz bağımlısı olursunuz: Böyle düşünen bir tek ben değilim.
Teşekkürler dostum önerin içinHocam buradan görüp biraz baktım güzele benziyor öneririm.
Konusu ne kankaBen onu izlemedim ama anime için invincible ı öneririm gayet güzel bence.
TeşekkürlerAga distopik olarak düşünürsen güzel ancak karakterler arada sıvazlıyor birbirini o iyi değil. 10/6 ama izleyebilirsin.
kanka ne dedin yha sen hiç bişi anlamadımevet tokyo intikam animesini izlemek oldukça güzel ve bu anime benim şehrimdeki insanları izlemekle çok meşgul
Aaa öylemiydi teşekkürler izleyeceğim ama ismin neden öyle kankaBen izledim çok güzel animeysi zamanda yolculuk konusu baya güzel işlenmiş izle bence
Ne zamandir girmiyordum herşey silinmiş ismim böyle anlamadım bendeAaa öylemiydi teşekkürler izleyeceğim ama ismin neden öyle kanka