Tom Clancy's Rainbow Six® Siege İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Selamlar ! Başka bir inceleme ile yeniden karşınızdayım. Bugünü konumuz kendisini FPS nin kralı ilan eden Cs'ye rakip tek oyun olan Rainbow Six yani tam adıyla ''Tom Clancy's Rainbow Six® Siege'' başlı başına kendi türündeki oyunlara adeta meydan okumakta.
Oyuna girişimizi yaptık görevler falandı filandı derken geldik multi sunucularaa Hadi geçmiş olsun biraz tilt olduk biraz klavye parçaladık ilk asist yada kilimizi aldık. Hoşumuzada gitmedi değil hani sonra birazdaha vakit harcadık baktık iyice oyunun müptelası olduk işte burada işin içine karakterler (Operatörler) giriyor.
Her karakterin (ben karakter demeyi tercih ediyorum:) ) kendine özel yetenekleri var kimisi zehirliyor kimisi yanıcı ok atıyor kimisi ayağınızı kıstırıp Midden awp ile tek yiyen ct gibi hissettiriyor vs vs ama oyunu kısaca tavsiye etmemin nedeni
oyunun cs mantığında olmaması yani cs den kasıt gerçekçilik.
Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim hemen anlatayım. Cs bence başlı başına nişan alma konusunda ayvayı yemiş durumda şimdi burada birbirimizi yemeyelim silahın nişan alma olayı Yok ! gerçekte git Keleş i öyle tutup bir ila 2 el ateş et bakalım isabet ettirebiliyormusun ? hadi bunu anladım oyunun başlangıcı böyleydi orjinalliği bozmak istemediler awp de de aynı muhabbeti kurun hocam neden Kars'a bakınca Mars' ı vuruyoruz onu anlamıyorum yada awp ye getirdiğiniz scope tarzı şeyleri keleşe diğer silahlarada getirin sağ tık gez göz arpacık yapsın öyle ateş edelim.
Konumuzdan çok saptığımın farkındayım dolayısıyla gelelim konumuza oyunun starter pack ekine sahibim. Evet 42 lira verdim. Pişmanmıyım değilim açıkçası tek fark karakter açmak çok daha uzun süre alıyor ama bence sürmeside gerekli bir karakteri aldık diyelim öğrenmek için en az 15 saat oynaman gerekicek belki başlarda hoşuna gitmedi ama ileride cidden hoşuna gidebilecek bir karakter olabilir.
Nişan alma Muhabbeti:
Nişan alma dediğim gibi başlarda zor olsada gerekse videolardan gerekse yayıncılardan izlerseniz kapabileceğiniz bir şey.

Tavsiye Neden Ediyorum?
Bu oyun bence son zamanlarda çıkmış en iyi FPS oyunu ama fiyatı biraz tuzlu
bundan mütevellit bu oyunu biraz sizden soğutabilir ancak pişman olamayacağınız bir deneyim yaşamanız için ben size alın derim indirime girince yapıştırın alın oyununuzu doya doya oynayın.
İncelememi okuyan,Yarıda sıkılan,Okumayan :) Herkese teşşekürlerimi iletir Birbaşka incelemede buluşmak üzere Vedamı ederim.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
ben 100 TL'ye tam sürümünü aldım pişman da değilim senin gibi biz daha kolay karakter açıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...