Doomsday is approaching
Ultra Üye
Herkese selamlar arkadaşlar,
Bugün sizlere Tom Clancy's Rainbow Six Siege 'e gelen yeni launcher Vulkan ile nasıl FPS arttıralacağını göstereceğim.
Yeni geldiği için bazı arkadaşlar yapmakta zorluk çekmiş olabileceğini düşündüm. O yüzden bu konuyu paylaşıyorum.
Şimdi konuya geçelim;
• Oyunu Uplay den satın alan arkadaşlar Kullanımı kısmını okuyunuz.
• Oyunu Steam den alan arkadaşlar Kullanımı kısmını okuyunuz.
• Yaptıklarımın aynısı yaparsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
• Vulkan hakkında detaylı bilgiler (
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
).Vulkan hakkında (Türkçe Altyazılı) detaylı video
BEFORE
AFTER
Steam İçin;
1-) Yöntem
1- Kütüphaneyi açıyoruz.
2- Oyna tuşuna bastıktan sonra 2 seçenek geliyor. (Oyunu DirectX11 olarak oyna ve Oyunu Vulkan olarak oyna). Vulkanı seçiyoruz.
DipNot: Bazılarında bu olmadığı için 2-) Yöntem var.
2-) Yöntem
1- Bu konuma gidiyoruz.
2- RainbowSix ve RainbowSix_Vulkan olması gerek (Ben önceden yaptığım için RainbowSix_Vulkan yok).
ÖNEMLİ DİKKATLİ OKU: RainbowSix uygulamasının adını kopyalayıp ardından siliyoruz. RainbowSix_Vulkan uygulamasının adını RainbowSix olarak değiştiriyoruz.
3- Uygulamaya çift tıklayarak oyuna gönül rahatlığı ile giriş yapıyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uplay İçin;
1- Oyunu güncelleyip, Vulkan kısmını seçiyoruz.
2- Ve oyunun tadını çıkartıyoruz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Umarım işinize yaramıştır, Keyifli oyunlar diliyorum