- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
kanka fazla bu ya ben mönütorlü istiyorum birde ondaneğer 700 tl daha eklerim diyorsanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kanka fazla bu ya ben mönütorlü istiyorum birde ondaneğer 700 tl daha eklerim diyorsanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Fiyat Performans ürünü bir sistem değil dostum şahsi görüşüm . Ekran kartı bu sisteme çok düşük kalmış bir vaziyette aynı şekilde işlemcikanka bak şimdi buldum hazır sistem markası aizen 16 gb ram nvidia gt730 4gb 128 bit pc rami 16 gb istersen ismini vereyim pc nin pc lerden iyi anlıyorsan bakarsan iyi olur dostum
Aizen GX40 İ5-3470 16GB 1TB HDD 240SSD 4GB 23,8" Oyun Bilgisayarı
evet o da doğruMontiör de binince üstüne çok fahiş fiyatlar çıkıyo ortaya o yüzden dedim
işlemcisi kaçıncı nesil orda yazmıyordaFiyat Performans ürünü bir sistem değil dostum şahsi görüşüm . Ekran kartı bu sisteme çok düşük kalmış bir vaziyette aynı şekilde işlemci
5. nesil brom ( senin attığın sistem için diyorum bunu bu arada )evet o da doğru
işlemcisi kaçıncı nesil orda yazmıyorda
kötümü 5. nesil ya aslında pc hoşuma gitti5. nesil brom ( senin attığın sistem için diyorum bunu bu arada )
Bu sistemi topladın diyelim oynayacağın oyunlar çok kısıtlı kanki eski donanımlar içeriyor bak yanlış anlama bütçeyi koruma derdindesin anlıyorum haklısın fakat gülü seven dikenine katlanır 4400 tl lik sistemleri ön plana çıkar o dediğim 2 yayıncının , ve ek olarak monitorsuz tabi bunlar şimdi monitör derdinde var 144hz alıyorsan zaten 800 tlden başlıyorlar bütçeni ufaktan aşıyor ama aldı mı tam almak lazım ki tadını çıkararak kullanabilesinkötümü 5. nesil ya aslında pc hoşuma gitti
evet aga haklısın mönütör sıkıntım olmasa hiç bir derdim yokya mönütörüm vardı aga işte lol oynarken bir anlık sinirle vurdu mönütöre tak gitti yoksa kırılmasaydı şuanda hiç bir derdim yoktuBu sistemi topladın diyelim oynayacağın oyunlar çok kısıtlı kanki eski donanımlar içeriyor bak yanlış anlama bütçeyi koruma derdindesin anlıyorum haklısın fakat gülü seven dikenine katlanır 4400 tl lik sistemleri ön plana çıkar o dediğim 2 yayıncının , ve ek olarak monitorsuz tabi bunlar şimdi monitör derdinde var 144hz alıyorsan zaten 800 tlden başlıyorlar bütçeni ufaktan aşıyor ama aldı mı tam almak lazım ki tadını çıkararak kullanabilesin
lol oynarken ki sinir krizi işte tüm mesele bu dikkat ette yeni sistem topladığında ona bir şey yapmaevet aga haklısın mönütör sıkıntım olmasa hiç bir derdim yokya mönütörüm vardı aga işte lol oynarken bir anlık sinirle vurdu mönütöre tak gitti yoksa kırılmasaydı şuanda hiç bir derdim yoktu
yok aga o artık benim kıymetlim olur aga mönütöre vurmam elim kırılsın daha iyi işte araştırmaya devan edicem bulursam gene sorarım sana ben pek anlayamıyorum bu işlerden yardımcı olursan sevinirimlol oynarken ki sinir krizi işte tüm mesele bu dikkat ette yeni sistem topladığında ona bir şey yapma![]()
her zaman brom elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorumyok aga o artık benim kıymetlim olur aga mönütöre vurmam elim kırılsın daha iyi işte araştırmaya devan edicem bulursam gene sorarım sana ben pek anlayamıyorum bu işlerden yardımcı olursan sevinirim
İ7 4770 3.90Ghz 8 Ram 240 Ssd 4Gb 1050TI 21.5"Oyun Bilgisayarıher zaman brom elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum
evet aga güzelde istediğim şey mönütörlü 4.5 k yada 5k olcakhocam eğer bütcen 4-5k arası ise ELRAEN hazır toplama pc sine bakabilirsin ya da Unlost eco 2 si de gayet iyi oyun bilgisayarlarıdır
Bunu kenarda tutalım diğer 2 sistem ile karşılaştırma yapacağımİ7 4770 3.90Ghz 8 Ram 240 Ssd 4Gb 1050TI 21.5"Oyun Bilgisayarı
bu var kanka zaten ben csgo yada lol oyniyacam başka oyunlar oynamıyorum
monitörle birlikte 4800 tl şu an gayet iyi bir fiyatBunu kenarda tutalım diğer 2 sistem ile karşılaştırma yapacağım
ozaman bunu alayım ben şimdi benim babanne var biliyonmu sözü vardı bana ona dicem taksitle alacazBunu kenarda tutalım diğer 2 sistem ile karşılaştırma yapacağım
monitörle birlikte 4800 tl şu an gayet iyi bir fiyat
acele mi iş kanki direkt karar vermeseydinozaman bunu alayım ben şimdi benim babanne var biliyonmu sözü vardı bana ona dicem taksitle alacaz
kanka fazla bu ya ben mönütorlü istiyorum birde ondan