Uzman Üye
Pc toplicam klavye mouse kulaklı var. 30000k dahilinde mönitör ve kasa önerirmisiniz ? (Daha fazla bütçe ekliyemem)
Son düzenleme:
3 5 kmonitöre ayırdığın bütçe tam olarak nedir kafanda ?
Elimde zaten aynısından var. Farklı bir mönitör almayı tercih ederim.Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 1 ms Full HD G-Sync FreeSync Curved Oyuncu Monitörü
şu belki dikkatini çekebilir bakmanı öneriririm
önerebileceğim başka monitör yok şuanlık ancak elindekini satıp monitör değerini yükseltebilirsin ?Elimde zaten aynısından var. Farklı bir mönitör almayı tercih ederim.
2 pc farklı yerlerde kullanacağım. Yinede önerin için teşekkür edeceğim.önerebileceğim başka monitör yok şuanlık ancak elindekini satıp monitör değerini yükseltebilirsin ?
Herkese soruyorum. Yakın çevrem dahil. Burayada yazayım dedim.yakn çevrende bu işlerle ilgilenen birileri varsa detaylı bilgiyi al daha derin ve güzel sonuş elde edeceksindir.
Daha fazla bütçe ekliyemiyeceğim. Ben ekliyemeden zam gelir.3060ti yerine az daha bütçe ekle 3070 al daha iyi fps alırsın.
pc güzel fakat i3 var icinde i3 yeni nesil işlemcilere göre çok zayıf kalıyor islemci yükseltilebilir sadece onun dısında gayet güzel sistemBu bilgisayara göz atabilirsin hem bütçenden aşağı hem bileşenleri yeni zaman geçtikçe yenilemek istersen yenilersin ekstra olarak para da kalıyor onlara başka istediklerini de alabilirsinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap