Toplama pc ssd hdd yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi toplama pc alıcam ama içinde 240gb ssd var sizinde bildiğiniz gibi ssdler oyun açılırken pc açılırken kopyalama fln çok hızlı 240gb yetmeyeceği için elimde olan 300gblık hddyide ona ekleme istiyorum anakar asus b450m s2h anakartı yasi giriş yeri var ssdnin yanına hddyide taksam bu hızda bir düşüş olurmu veya bikgisayara zararı lütfen anlayan kişiler yazsın!!

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka şöyle diyim ssd veya hddnin oyun performansına hiç bir getirisi götürüsü yok yalnız ssd okuma/yazma hızlarını göz önünde bulundurduğumuzda hddden çok daha üstün bir konumdadır ve oyunlarını ssd içerisine atıp orada oynarsan oyun içerisinde ki bölüm veya harita geçişleri gibi anlık yükleme olan yerlerde farkını hissettirir, aynı oyunu hddye atıp orada kullandığınızda ise yine aynı şekilde anlık harita yüklemeleri olan yerler dışında hiç bir şekilde farkı anlayamazsınız fakat hddde o harita yükleme esnaları emin olun ssdye göre çok daha yavaş olacaktır ve bu sizin almış olduğunuz ssd ve hdd modellerine göre değişiklik gösterebilir...

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
ssd alıcaksan bi tanede harddisk al çünkü bütün oyunları ssd ye kurarsan ömrü kısalabilir

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Doğru mu anladım SSD’nin yanına HDD takarsam herhangi bir problem olur mu? Neden olsunki? imkanin varsa sadece windows için düşük kapasiteli bir ssd tercih et, oyun için hdd tercih et. SSD’nin oyunları sadece daha hızlı açar daha bir artısı olduğunu bilmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ssd kendi içindekileri hdd kendi içindekileri okur. Burda bir düşüş yaşamazsın çünkü driverler birleşmez. Örneğin ssd C ise hdd D olur C içerisindeki veriler daha hızlı okunurken D içerisindekiler daha yavaş okunacaktır.

Üye
5 HİZMET YILI
dostum sisteminizi ssd veya hızlı önyükleme yapmak isteyen başka bir oyunda oynatın ve daha sağlam bir hdd almaya çalışın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bütçen ne bilmiyorum ama windows ssd ye kur en iyi verimi almak için 256 gb olsun oyun için ise hdd alabilirsin ama ssd olursa çok iyi olur fps de değişen bişi olmaz ama oyuna girerken oyun içi yüklenirken çok fark eder he ben 256 alırım oyunamak istediğim oyunu sdd ye taşırım sıkıldığımda tekrar hdd ye atarım dersen o da olur ki ben öle yapmıştım :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dude, ssd for games is better. you will have a better performance on your computer, mine is faster.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SSD kullanmaya başladığımdan beri o kadar mutluyum ki anlatamam yanına bir de 1-2 tb hdd koyarsan üfff diyorum sana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk eğer ki pc de ve oyunalrda yuksek performans beklıosan wındowsu ssd ye kur ,elbette ıcınde yer kalacaktır cok performan gerektıren oyunları ssd ye ,normal oynayacagın ve pc nı zorlamayan oyunlarıda hdd ye kurmanı tavsiye ederım

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Doğru anladıysam hiç bir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
anakartinda 2 den fazla sata girisi varsa takabilirsin herhangi bir sorun olmaz

Üye
6 HİZMET YILI
ssd alıp windowsu ssd ye hdd ye de oyunları kurabilirsin çok iyi olur senin için

Üye
5 HİZMET YILI
kanka ssd oyun performanslarında hdd göre daha iyi yani ben bunu fark ettim yazma hızı yüksek bi hdd ise oyunlarda düşüş yaşamazsın ama bana kalırsa ssd ni yükselt derim harddiskin okadarda bi önemi yok

Gidene eyvallahımız yok ki gelene hoş geldin diyek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ssd almanı tercih ederim kardeşim sakın unutma oyunları ssd kurarsın harddiske ıvır zıvırını koyarsın sistemi de ssd kurarsın 2 saniye de açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...