sadece önerimdir ama DeepCool markasının geliştirdiği AK620 kullanbılırsın bır cok ınceleme videosu var...Sistemi zaten aldım sadece sistemim nasıl diye tavsiye almak istedim ve sıvı soğutucu önerisi yapmanızı istedim.
sadece önerimdir ama DeepCool markasının geliştirdiği AK620 kullanbılırsın bır cok ınceleme videosu var...Sistemi zaten aldım sadece sistemim nasıl diye tavsiye almak istedim ve sıvı soğutucu önerisi yapmanızı istedim.
İşlemciyi yanlış görmüşüm özür dilerim Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB bu modele bakabilirsin bütçeni aşabilir ama gerçekten hakkını verecektir performans açısından bayağı iyi diyebilirim 240mm radyatör boyutuna sahip ve iki adet 120mm fan ile geliyor
360 hz alacaktım 280 düşürdüm 1080p yeterli benim için uzun ömürlü olur zaten fps oyunları için kullanıyorum valorant,cs goKral 280hz e gerek var mıydı
knk toplama cıhazlarda bıos surumlerıne dıkkat et 2018 2019 gıbı surumlerı kulırsam max performasn alamassasın aklıma geldı hatırlatıyım dedim360 hz alacaktım 280 düşürdüm 1080p yeterli benim için uzun ömürlü olur zaten fps oyunları için kullanıyorum valorant,cs go
Güncel değil zaten ama yinede valorant 700 800 fps alıyorum.knk toplama cıhazlarda bıos surumlerıne dıkkat et 2018 2019 gıbı surumlerı kulırsam max performasn alamassasın aklıma geldı hatırlatıyım dedim
yok söylemek istediğim zowie de olurdu 240 hz proların kullandığı360 hz alacaktım 280 düşürdüm 1080p yeterli benim için uzun ömürlü olur zaten fps oyunları için kullanıyorum valorant,cs go
Ufak çaplı hata yapmış olabilirim ama şuan gayet memnunumyok söylemek istediğim zowie de olurdu 240 hz proların kullandığı
memnunsan sıkıntı yok donanım malzemeleri kişisel tercihtir %90Ufak çaplı hata yapmış olabilirim ama şuan gayet memnunum
gucenlle knk o kadar zor deyıl o kadar ana karta gore en yuksek bıos surumunuGüncel değil zaten ama yinede valorant 700 800 fps alıyorum.
ryzen 5 5600 16 ram bide 3060 ti güzel olur değilmiDostum sisteme kesinlikle ram eklemen gerekiyor ve bence böyle bir sistem 20 binden yukarıda bir fiyattadir