saazp
Süper Üye
Ekran kartı bulamadım dükkanda o yüzden bunu taktımSonuna kadar katılıyorum.
Teşekkürler
Post automatically merged:
Kankam bu arada o işlemciye o kart gitmemiş be![]()
Ekran kartı bulamadım dükkanda o yüzden bunu taktımSonuna kadar katılıyorum.
Teşekkürler
Kankam bu arada o işlemciye o kart gitmemiş be![]()
Hiç hesaplamadım da Tahminen 30-35K götürmüştürguzel bilgisayar ne kdr
2080TI Tavsiye ederimEkran kartı bulamadım dükkanda o yüzden bunu taktımzaten oynadıgım oyunlar çoğu işlemciye dayalı ekran kartına dayalı oyunlardada performansım iyi şuanlık bi ekran kartı alma düşüncem yok ama ileride upgrade edicem kesinlikle
2080 ti zor ya sli köprüsü var bende crossfire yapma niyetim var sli destekleyen oyun sayısını arttırıcaklar o yüzden bu düşünce tarafındayımHiç hesaplamadım da Tahminen 30-35K götürmüştür
2080TI Tavsiye ederim![]()
2x RX 5700 XT Öneririm çok iyi performansı var.2080 ti zor ya sli köprüsü var bende crossfire yapma niyetim var sli destekleyen oyun sayısını arttırıcaklar o yüzden bu düşünce tarafındayım
Rx 5700 XT nin crossfire desteği yok kanka yaparsam rx 590 yaparım aa varmış pardon şimdi gördüm2x RX 5700 XT Öneririm çok iyi performansı var.
590'un performansı 580'le çok benziyor kanka boşa para verme derimRx 5700 XT nin crossfire desteği yok kanka yaparsam rx 590 yaparım
ben genelde dükkandan aldıgım için rx 5700xt dükkanda yok bizim rx serisi var sapphireRx 5700 XT nin crossfire desteği yok kanka yaparsam rx 590 yaparım aa varmış pardon şimdi gördümfakat pahalı olabilir ya