Toplaşın komik bişey anlatacam pubg lite da yaşanan bir olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Akşam squad maçı açtım. Ses bölümünden mikrofonu aç ve takım ı tümü yaptım 100 kişiye youtubeden feyzullah şarkısını açmış dinletiyorum. Maksadım onlar şarkıyı dinlemek istemiyorsa kulaklıkları kapatsın ayak seslerini vs duyamasın rahat avlayayım diye. Başladık maça bizim takımdan ismini vermeyeceğim bir arkadaş güya ingilizce konuşacak adam diyor I see I see Takım 4 kişilik 4 ümüzde Türk. Dedim sana o ingilizceyi öğreten hocanın amk 40 yıllık Follow me oldu I see. I see beni izleyindemek gardaş dedi. Ulan dedim geri zekalı o söz sahneye çıkan televizyona çıkan insanların söylediği bişey takip edin anlamında söylenmez o söz. Kaldı ki hepimiz Türküz amk. Aksilik diğerleri de bunu ingiliz zannetmiş alttan ses yoluyorlar okey diye. O maç scooter ile hile kullanmadan erangelde kayalık tepelerin üzerinden indim diye şikayet edildim. Sebebide niye ölmemişim diye. 24 saat ban attılar.

Sizinde varsa başka yaşadığınız anlatında gülelim.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bu nasıl bir olay bu nedir böyle bişey pişmiş tavugun başına gelmez yani durduk yere ban yemişşin bide geçmiş olsun kardeşim :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
olan sana olmus be kardeşim :D sen eglenmek ıstersen onlar senle eglenmısler :D saglık olsun 24 saat aldıgına dua et bence :D :D

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bizim takımda 3 kişi yerde kaldı aralarından biri düşmeden önce bomba atmış yakınlara. Ben hemen rakibi vurup bizimkileri kaldırmaya gittim tam kaldırmaya basacam bomba patladı bende öldüm takımca elendik. Bunların hepsi 5 saniye içinde gelişti. Hayır İnsan bir uyarır :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bizim takımda 3 kişi yerde kaldı aralarından biri düşmeden önce bomba atmış yakınlara. Ben hemen rakibi vurup bizimkileri kaldırmaya gittim tam kaldırmaya basacam bomba patladı bende öldüm takımca elendik. Bunların hepsi 5 saniye içinde gelişti. Hayır İnsan bir uyarır :D
beyin lazım beyinn.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun 40 yıldı 1 başına gelicek bir olayı yaşamısın sen kardeşim

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Benimde oyunda son 8 kisi kalmısız bizim takım 3 kisi kalmış alanda 100 m capında var yok karsımdaki binadan ates edip duruyolar biri baska biriydi tek ti kar98 ile indirdim digerlerinden birini indirdim arkadaştada bomba vardı bende de 3 kisi 2 ser ser 6 tane bombayı bi attik 4 kisi temiz ilk defa bombadan öyle fazla adam aldım ve birinci olduk
Post automatically merged:

Birde hic unutmuyorum kar 98 ile hile ile oynarken 420 metredeki adama 8x ile kafaya tek attım milyonda bir gelecek bir atıstı banlarınırım diye o gün oynamamıstim

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
40 yılda 1 başına gelicek olay

Uzman Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
san martindeki panolu binayı bilmeyen yoktur , çatıdan duvarın üzerine atladım grup arkadaşı sen hilesin canın gitmedi diyip reportlamış beni :D ahhahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...