Topluluk Denetleyicisi/Yöneticileri Yetkisi gelse nasıl olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar iyi forumlar, forumda gezerken artık yorum kasanların, konuyla alakasız yorum yapanların ve türkçe konulara farklı dillerde yanıt verip verdikleri yanıtların konuyla alakası olmayanların arttığını gözlemledim.
Sitede bulunan moderatörler ve yöneticiler zaten bu tür kişilerle ilgileniyorlar fakat biz üyelerinde biraz daha fazla bir şeyler yapabilmesi daha iyi olabilirdi -hem iş yükünü yöneticilerden almış oluruz-. Zaten bu tür kişileri gördüğümüz zaman doğru sebeplerden raporluyoruz fakat onun yerine aramızdan başvuruyla seçilecek olup Topluluk Yöneticisi veya Topluluk Denetleyicisi olarak görev yaparak siteyi daha düzenli hale getirebiliriz bence.

Topluluk Denetleyici/Yöneticisi Yetkileri :
1- Gereksiz yorumları görme ve kaldırma.
2- Konularda verilen doğru cevapları Best Answer olarak işaretleme.

Bunları düşünüyorum, teşekkürler.

yönetici.PNG
denetçi.PNG

Son düzenleme:
live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben sürekli raporluyorum dediklerinde haklısın LoL hilesinden sonra forum da bu spamlar felan sorun çıkarmaya başladı gereksiz yorumlar konular.

Bir Gün Ölmek İçin Her Gün Yaşıyoruz
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
biz zaten görüpde raporluyoruz zaten yöneticiler kendileri görüp işlem yapıyolar zaten ona göre

Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Mantıklı aslında gerçi ben denk geldiğimi raporluyorum. Moderatörlere yardımcı olmak açısından.
Güzel düşünülmüş.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
biz zaten görüpde raporluyoruz zaten yöneticiler kendileri görüp işlem yapıyolar zaten ona göre
Sitede bulunan moderatörler ve yöneticiler zaten bu tür kişilerle ilgileniyorlar fakat biz üyelerinde biraz daha fazla bir şeyler yapabilmesi daha iyi olabilirdi -hem iş yükünü yöneticilerden almış oluruz-.
konuyu okumadan yorum yapmayalım lütfen.

Coder
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kassada eline ne geçicek adamın , görüntü kirliliği :p

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mantıklı topluluk denetliyicisi olmak için neler gerekli acaba onuda düşünmek gerek kimler olabilir hangi şarttlarda alımlar oluyor

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Biz moderatörlerinde işi bu zaten gereksiz ve alakasız yorumları siliyoruz böyle bir sistem gelecek olsa bizim yapacağımız işlem kalmaz. Mod olarak siz değerli arkadaşlarımızdan sadece raporlama istiyoruz öneri için teşekkürler iyi forumlar.

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
haklısınız hocamm

Üye
6 HİZMET YILI
It makes sense, though I'm reporting that I came across. In terms of helping moderators.
Well thought out.

: Feature:: The thugbe:: The thugbe:: The thugbe:

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Konu ile ilgili görüşünüzü değerlendireceğiz.Ama bunun log sistemi de var.Örneğin yaptığınız işlemlerin doğru olup olmadığını kontrol etmek de bizlere yüklenen bir iş olacak.Verilecek yetkiyi kötüye kullanmayacağından emin olamayız.Eğer bu sistem onaylanırsa sadece "Üye ve onaylı üye" ranklarının yorumlarını silme yetkisi verilmesi mantıklı olur.Bu öneriyi değerlendireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...