Topluluk Sunucularından Kicklenmemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar sunuclardan kicklenmemek için sürekli isim değiştirenler ve farklı yöntemler kullananlar vesaire vardı
hile ile topluluk sunucularında oynamak çok daha keyifli oluyor ama anından kick yada ban yiyoruz
sunuclardan kicklenmemek için ne tür yöntemler varsa akıtın aşşağı lütfen yardımmmm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kalmadı öyle birşey hex kick scripti var senin profiline girip hexini alır tık diye banlar

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bunun daha öncesinde hilelerin içinde sürekli o serverdakilerin nickini deişen bi sistem vardı ama artık kalktı hexid üzerinden yakalayıp ban atior ip ban olarak atior başka hesaplada giremiosun garip bişi oldu yani bunun artık net bi çözümü yok dostum üzgünüm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Artık Öyle şeyler yok dıye bılıyorum bulursam ılk sana yazıcam :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu gibi durumlarda vpn kullanmak daha mantıklı özellikle ıp adreslerinin sunucuda saklanması sebebiyle işler zorlaşıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
ban konusunda ip resleme bi nevi çözümde kicklenmeme yok knk

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Nick stealer bir işe yaramıyor artık steam id ile ban atıyorlar

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
0 hesapta oynamayıp adam akıllı bir screenshot vs olan bi steam hesabında oynamak ve cıkabildiğin en üst rankı ss alıp screenshotlara koymak bu durumu tersine cevirebilir kullandıgın hileye bağlı hilede legit ayarlar yaparsan ban yemezsin mesela esp yi adam görününce yeşile ayarlayıp duvar arkasını kapatabilirsin eğer cok alışkınım legit yaparım dersen duvar arkasını acabilirsin backtrack acıp fulleme mouse üzerine adam gelince otomatik sıkan birşey vardı onu adını hatırlamıyorum onuda acıp sürekli basmayıp adam göründüğü zaman basılı tutarsan ban yeme ihtimalin olmadıgını düşünüyorum iyi eğlenceler.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
0 hesapta oynamayıp adam akıllı bir screenshot vs olan bi steam hesabında oynamak ve cıkabildiğin en üst rankı ss alıp screenshotlara koymak bu durumu tersine cevirebilir kullandıgın hileye bağlı hilede legit ayarlar yaparsan ban yemezsin mesela esp yi adam görününce yeşile ayarlayıp duvar arkasını kapatabilirsin eğer cok alışkınım legit yaparım dersen duvar arkasını acabilirsin backtrack acıp fulleme mouse üzerine adam gelince otomatik sıkan birşey vardı onu adını hatırlamıyorum onuda acıp sürekli basmayıp adam göründüğü zaman basılı tutarsan ban yeme ihtimalin olmadıgını düşünüyorum iyi eğlenceler.
dikkate alıcam kanka vakit ayırdığın için teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ama eski sunucularda haal isim degısme muhabbetlerı gıbı çalısan şeyler var dıye bılıyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hele gene şu serverde 4 - 5 tane admin izliyor maçı server ip bu 45.10.56.3:27015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...