her davette 10 tl geliyor ve 200 tlye kadar gidiyor bu kanka10TL için 40 uğraşa değmez ki
her davette 10 tl geliyor ve 200 tlye kadar gidiyor bu kanka
kanka okulda falan sınıfta ki arkadaşlarına indirtsen çıkıyor zaten o200TL için 20 insan ile uğraşmaya değer mi peki? Benim o kadar çevrem yok şahsen, çevresi olanlar için mantıklı veya yokluktaysan ve gerçekten o paraya ihtiyacın varsa deneyebilirsin ama sanmıyorum, kayda değer bir şey değil. Günlük yemeği çıkartmak için denenebilir.
Kanka mezunumkanka okulda falan sınıfta ki arkadaşlarına indirtsen çıkıyor zaten o?
yapcam knk eywgençler selam akbankın tosla adında oluşturduğu bir uygulama bu her davette 10 toplam 200 tlye kadar kazanma şansınız var benim referans linkim / kodumla kaydolursanız ikimize de 10 tl gelmekte direkt google playdan de tosla yazıp indirebilirsiniz orası ayrı ama kazanmak isterseniz buyrun linkim;
Tosla uygulaması için davet kodum: T0TPU Kayıt olurken bu kodu gir ve Tosback fırsatlarından yararlanmaya başla!Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tühKanka mezunum
Zaten arkadaşta forumda paylaşmış . Böylelikle daha çok kişiye ulaşırım diye düşündü sanırım . 20 kişiyle uğraşılmaz bu arada .200TL için 20 insan ile uğraşmaya değer mi peki? Benim o kadar çevrem yok şahsen, çevresi olanlar için mantıklı veya yokluktaysan ve gerçekten o paraya ihtiyacın varsa deneyebilirsin ama sanmıyorum, kayda değer bir şey değil. Günlük yemeği çıkartmak için denenebilir.
Kesinlikle katılıyorum.Zaten arkadaşta forumda paylaşmış . Böylelikle daha çok kişiye ulaşırım diye düşündü sanırım . 20 kişiyle uğraşılmaz bu arada .
aga yapmamışsın ki .d ?ewy agam cok işe yaradı
tam olarak ne yapmamız gerektiğnii anlamadım bu başlık nedne açılmış biri tam anlatsıngençler selam akbankın tosla adında oluşturduğu bir uygulama bu her davette 10 toplam 200 tlye kadar kazanma şansınız var benim referans linkim / kodumla kaydolursanız ikimize de 10 tl gelmekte direkt google playdan de tosla yazıp indirebilirsiniz orası ayrı ama kazanmak isterseniz buyrun linkim;
Tosla uygulaması için davet kodum: T0TPU Kayıt olurken bu kodu gir ve Tosback fırsatlarından yararlanmaya başla!Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben de tosla kullanıyorum ne yapmalıyım şimdi anlamadımKeşke daha yeni alsaydim karti, 10Tl kazanabilirdim ama sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?