Tosla ile para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekran Görüntüsü (11).png

Arkadaşınızı davet ederek 50 tl kazanabilirsiniz 5 tlden 10 kişi 50 tl yapıyor
bazen tosla bunu 10 tl yapıyor 100 tl kazanırsınız herkes biliyodur da
yapmayan herkes yapsın herkes faydalansın

Kampanya Koşulları

• Tosla hem seni hem arkadaşını düşünür, Tosla’da sosyalleşmek bir başkadır. Arkadaşını davet edene ve arkadaşına Tosback ile anında 5 TL Tosla’dan hediye..
  • Arkadaşlarını uygulama içinden hızlıca ve kolayca davet edebilirsin. Hatta dilerse o da kendi arkadaşını davet edebilir.
  • Kampanyadan TL kazanabilmek için, davet eden kişilerin Tosla uygulama sayfasında profilindeki ‘Arkadaşlarını davet et’ fonksiyonu üzerinde yer alan kişiye özel davet kodunu göndermesi ve davet edilen kişilerin, gönderilen davet kodu ile birlikte uygulamaya kayıt olması gerekiyor. Telefonuna ilk kez Tosla’yı yükleyenler için geçerlidir.
  • Gönderdiğin davet kodun ile arkadaşın kayıt olduğunda hem sen hem arkadaşın 5 TL kazanır.
  • Unutma 10 Ocak – 31 Ocak 2023 tarihleri arasında en fazla 10 arkadaşın için bu kampanya geçerlidir yani toplamda 50 TL ödül kazanabilirsin.
  • Hediye 5 TL’yi arkadaşın kayıt olduktan hemen sonra Tosla hesabında görebilirsin.
  • Tosback hediyeni hiç kullanmadığın takdirde 1 ay sonrasında geri alınacak Toslayan, hediyeni kullanmayı unutma!!
  • 07.08.2020 kampanya başlangıç tarihi itibariyle Tosla hesabını kapatmış müşteriler yeniden davetle kayıt olduğunda kampanyadan faydalanamaz.
  • Tosla, kampanyayı dilediği zaman değiştirme ve sonlandırma hakkına sahiptir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Tosla ne bilmiyorum hocam bilgi eklermisin bilmeyenler için bakıyım ben şimdilik

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bilgi için teşekkürler arkadaşlara yapmak lazım

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 84089
You can earn 50 TL by inviting your friend . 10 people make 50 TL from 5 TL.
sometimes tosla does it for 10 TL, you win 100 TL, everybody knows
everyone who doesn't do it, everyone benefits

Campaign Conditions

• Tosla thinks of both you and your friend, socializing is something else in Tosla. Instant 5 TL gift from Tosla to the person who invites his/her friend and friend with Tosback..
  • You can quickly and easily invite your friends from within the app. He can even invite his own friend if he wishes.
  • In order to earn TL from the campaign, the invitees must send the special invitation code on the 'Invite your friends' function in their profile on the Tosla application page, and the invited people must register in the application with the invitation code sent. Applies to those who install Tosla on their phone for the first time.
  • When your friend registers with the invitation code you sent, both you and your friend will earn 5 TL.
  • Don't forget, this campaign is valid for a maximum of 10 friends between January 10 and January 31, 2023, so you can win a total of 50 TL reward.
  • You can see the gift 5 TL in your Tosla account right after your friend registers.
  • If you never use your Tosback gift, it will be taken back after 1 month Toslayan, don't forget to use your gift!!
  • Customers who have closed their Tosla account as of the campaign start date of 07.08.2020 cannot benefit from the campaign when they register with an invitation again.
  • Tosla reserves the right to change and terminate the campaign at any time.
I don't know what Tosla is but I will try

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tosla ne bilmiyorum hocam bilgi eklermisin bilmeyenler için bakıyım ben şimdilik
“Tosla, gençlerin günlük finansal işlemlerini yapmaları için kolay, hızlı ve yaratıcı çözümler üretmeyi hedefleyen bir ürün olarak, “paranın sosyal hali

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam teşekkürler bu bilgi icin umarim foruma faydali bir konu olmuştur ellerine sağlık

patience has limits
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oh bu şekilde para kazanabiliriz. teşekkürler beyler

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben bunu denemiştim arkadaşını davet et 50tl yazıyordu ettim para bile vermedi şaka gibi

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tosla hesabımda onay yapamıyorum bir kaç defa müşteri hizmetleriyle iletişim kurmaya çalıştım hiç yardımcı olmadan başlarından sağdılar beni o yüzden hiç yanaşmıyorum

Rahatsız Adam
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu tosla nedir keşke onun hakkında da bilgi verseydin

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
deneyeceğim bir çok uygulamada bunu olayı görmüştüm paylaş kazan ama bu kadar yüksek veren görmedim umarım olur emeğinize sağlık iyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekstra olarka Starbucksta aktif olan kişilet varda onlara ek indirim sağlıyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hocam bu eskiden değil miydi şuan vermiyor diye biliyorum?

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlara indirtme vakti teşekkürler paylaşım için

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
işe yarıyor 110 tl kazandım

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Deniyoruz hocam haydi bismillah :D

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...