Tost diye bir uygulama var. Kripto borsaları arasında alım satım yapıyor. Kullanan var mı? Güvenilir mi?
App ntost com
Moderatörün son düzenlenenleri:
App ntost com
Nasıl bir şey biraz bilgi alabilir miyimyeni yeni adı duyulmaya başladı pek güvenilir mi bilmiyorum ama finddemy diye daha bilindik bir uygulama var onu önerebilirim eğer isteyen olursa detaylı bir şekilde anlatırım
finddemy uygulaması tosttan farklı bir sözleşme seçip kasaya para kitliyorsunuz belli bir süre için ve sadece karını çekebiliyorsunuz ayrıca süre sonunda ana parada serbest kalıyor. ortalama 100 dolara kitlemezseniz 2 dolar günlük veriyor kitlerseniz 3 dolar gibi veriyor yani 1 ayda ana parayı ikiye katlayıp ana paranızı sistemden çekerseniz zarar etmezsiniz. Buradaki tehlike hırs yapıp az ile yetinmemektir. üyelik için kod istiyor bende bir yerden kod buldum isterseniz kullanın. J4ZED . bu kodla üye olun ama para yatırma tamamen sizin insiyatifiniz.yeni yeni adı duyulmaya başladı pek güvenilir mi bilmiyorum ama finddemy diye daha bilindik bir uygulama var onu önerebilirim eğer isteyen olursa detaylı bir şekilde anlatırım
Slm bu finddemy linkini bana atabilirmisinizfinddemy uygulaması tosttan farklı bir sözleşme seçip kasaya para kitliyorsunuz belli bir süre için ve sadece karını çekebiliyorsunuz ayrıca süre sonunda ana parada serbest kalıyor. ortalama 100 dolara kitlemezseniz 2 dolar günlük veriyor kitlerseniz 3 dolar gibi veriyor yani 1 ayda ana parayı ikiye katlayıp ana paranızı sistemden çekerseniz zarar etmezsiniz. Buradaki tehlike hırs yapıp az ile yetinmemektir. üyelik için kod istiyor bende bir yerden kod buldum isterseniz kullanın. J4ZED . bu kodla üye olun ama para yatırma tamamen sizin insiyatifiniz.
Slm bu finddemy linkini bana atabilirmisiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadresinden kayıt olabilirsiniz
Üye olduktan sonra 48 saat deneme süresi var 4-6 dolar arası kazanç alıyorsunuz. Daha sonra 100 dolar yatırarak 1 yıldızlı üye oluyorsunuz ve günlük 3.2 dolar temettü alıyorsunuz. Temettüleri 10 dolarda bir çekebiliyorsunuz. Yukarıda arkadaşın dediği gibi hırs yapmadan devam ederseniz aldığınız temettüler ile ilerleyebilir ve 2. 3. Yıldızlı üye olabilirsiniz. Gönderdiğim davet kodundan üye olursanız yardımcı olabilirimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapadresinden kayıt olabilirsiniz