Tost uygulaması güvenilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yani bilindik uygulamaları kullanmanı tavsiye ederim daha güvenilir :)

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hiç duymadım arbitraj mı yapıyor yani? Eğer öyleyse arbitraj yaptığını iddia edern çoğu uygulama sahte

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
daha önce hiç duymadım güvenilir değil gibi geldi

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
binance gibi bilindik uygulamaları kullanmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yeni yeni adı duyulmaya başladı pek güvenilir mi bilmiyorum ama finddemy diye daha bilindik bir uygulama var onu önerebilirim eğer isteyen olursa detaylı bir şekilde anlatırım

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yapay zeka diyorlar sözde Starta bastığınız zaman önünüze bir video açılıyor ve sözde sizin yerinize al sat yapıyor. Site kurulmuş ve yazılımsal olarak stabil aynı kazandırıyor, ortalıkta yapay zeka diye bir sey yok. Aynı zamanda grup yöneticileri egoist ve güven kazandırmayan cinsten. Şimdide etkinlik düzenliyorlar 123 dolar yatır bonus olarak bizde sana 123 dolar verelim xD keriz olmayın yemeyin, daha önce bu tarz uygulamalar böyle yapıp patlatıp gittiler. Yanaşmayın kesinlikle içerde paranız var ise en kısa zamanda çekmenizi öneriyorum ki büyük ihtimalle etkinlikten sonra bavulları toplayıp eyvallah diyeceklerdir. Eğer böyle bir yapay zeka var ise ülkenin borçlarını bu sistem ile kapatalım devlet bunu kendi çıkarları için kullansın ;)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reisim merhaba. Evet tost uygulaması 2018 den beri faliyet gösteren bir uygulama bende dahil olmak üzere etrafımdaki birçok kişi kullanıyoruz 1 senedir kullanıp araba alan oldu tabi kapanma ihtimalini göz önünde alarak para yatırıyorsun.
İlk başta para kazanmaya açmak istiyorsan hesabı 55 dolar bakiyene yükleyerek her gün kesintisiz 4 tane video veriyor sana bu videoları izle 3 dakikanı alıyor, üye çekersen kendi linkin üstünden komisyon alıyorsun onlardanda ve buradada level mantığı var ilk 3 levele atlatmak kolay fakat sonrası zor çünkü üye lazım. Ama bana sorarsan kesinlikle dene 55 dolar seni fakir etmez

Üye
1 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bundan sonrasına hiç bulaşıp para yatırmayın bundan önce yapanlar pişman değil en azından kazanmıştırlar bundan sonra sanki uygulama bir kaç gün sonra kapınır gibime geldi paramı çekmeye başladım gelir mi onuda bilmiyorum en iyisi bulaşmamak

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
hiç duymadım daha bilindik uygulamaları kullanmanı tavsiye ederim

Üye
1 HİZMET YILI
Tavsiye etmeyin arkadaşlar an itibari ile kampanya sonrasında güzel bir son darbe vurdular insanlara ve site yöneticilerine ulaşılamıyor hiç bir şekilde Para Çekim talepleri de onaylanmıyor ortalama Türkiye den 4.000 kişilik mağdur insanlar listesi var bilginiz olsun… Geçmiş olsun ama yeni bir domain adı altında tekrardan dolandırmaya devam edeceklerdir… Konuyu takip ederseniz eğer buradan paylaşım yapmaya devam edeceğim bilgilendirme amaçlı

Üye
1 HİZMET YILI
yeni yeni adı duyulmaya başladı pek güvenilir mi bilmiyorum ama finddemy diye daha bilindik bir uygulama var onu önerebilirim eğer isteyen olursa detaylı bir şekilde anlatırım
finddemy uygulaması tosttan farklı bir sözleşme seçip kasaya para kitliyorsunuz belli bir süre için ve sadece karını çekebiliyorsunuz ayrıca süre sonunda ana parada serbest kalıyor. ortalama 100 dolara kitlemezseniz 2 dolar günlük veriyor kitlerseniz 3 dolar gibi veriyor yani 1 ayda ana parayı ikiye katlayıp ana paranızı sistemden çekerseniz zarar etmezsiniz. Buradaki tehlike hırs yapıp az ile yetinmemektir. üyelik için kod istiyor bende bir yerden kod buldum isterseniz kullanın. J4ZED . bu kodla üye olun ama para yatırma tamamen sizin insiyatifiniz.

Üye
1 HİZMET YILI
finddemy uygulaması tosttan farklı bir sözleşme seçip kasaya para kitliyorsunuz belli bir süre için ve sadece karını çekebiliyorsunuz ayrıca süre sonunda ana parada serbest kalıyor. ortalama 100 dolara kitlemezseniz 2 dolar günlük veriyor kitlerseniz 3 dolar gibi veriyor yani 1 ayda ana parayı ikiye katlayıp ana paranızı sistemden çekerseniz zarar etmezsiniz. Buradaki tehlike hırs yapıp az ile yetinmemektir. üyelik için kod istiyor bende bir yerden kod buldum isterseniz kullanın. J4ZED . bu kodla üye olun ama para yatırma tamamen sizin insiyatifiniz.
Slm bu finddemy linkini bana atabilirmisiniz

Üye
1 HİZMET YILI
Slm bu finddemy linkini bana atabilirmisiniz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adresinden kayıt olabilirsiniz

Üye olduktan sonra 48 saat deneme süresi var 4-6 dolar arası kazanç alıyorsunuz. Daha sonra 100 dolar yatırarak 1 yıldızlı üye oluyorsunuz ve günlük 3.2 dolar temettü alıyorsunuz. Temettüleri 10 dolarda bir çekebiliyorsunuz. Yukarıda arkadaşın dediği gibi hırs yapmadan devam ederseniz aldığınız temettüler ile ilerleyebilir ve 2. 3. Yıldızlı üye olabilirsiniz. Gönderdiğim davet kodundan üye olursanız yardımcı olabilirim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...