ToxicRVNx Dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba @ToxicRVNx adlı kişiden spoofer aldım 5 gün oldu 5 gündür şu gün yapacam bu gün yapacam deyip sürekli beni erteledi bekletti en son geldi anydesk istedi attım bilgisayara hiç birşey yapmadı github üzerinden public spooferler indirdi 3 4 tane hepsi trojenli çalıştıramadı bile hem bilgisayarıma virus bulaştırdı hemde beni dolandırdı sonra anydeski kapatıp acil işim çıktı deyip gitti forumda şikayet edeceğim seni dediğimdede konuşmaları sildi :) kanıtları resim halinde yüklüyorum bu arkadaştan ürün almayın aldırmayın. 10 15 yaşında birisi konuşmayı dahi bilmiyor bilgisayarda işlem dahi yapamıyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazık olmuş böyle güvenilir olmayan kişilerden spoofer veya herhangi birşey satın almanız sizin hatanız.

Üye
2 HİZMET YILI
Yazık olmuş böyle güvenilir olmayan kişilerden spoofer veya herhangi birşey satın almanız sizin hatanız.
Forumda konuları mevcuttu güvendim aldım fakat çoçuk 10 yaşında var yok klavyede yazı yazamıyor 5 6 gündür peşinde koşuyorum küfür ediyor para verdim birşey de diyemedim sonra fark ettimki cidden dolandırıcıymış :(

cyr4x
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Forumda konuları mevcuttu güvendim aldım fakat çoçuk 10 yaşında var yok klavyede yazı yazamıyor 5 6 gündür peşinde koşuyorum küfür ediyor para verdim birşey de diyemedim sonra fark ettimki cidden dolandırıcıymış :(
Geçmiş olsun bir dahakine daha dikkatli olursunuz.Adminler görüp gereğini yapacağını umuyorum.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hata sizin cidden, ne üdüğü belirsiz adamlardan alışveriş yapmayın pardon adam dedim. +REF'i yok adam akıllı üyeliği yok neye göre alıyorsunuz onu geçtim dün bu ala-g, discorddan ben ulaştım dedim ki madem böyle bir şey var ve fiyatı da 500tl video çek bakayım dedim yok video çekemem yok pc yeni formatladım yayın açayım bak dedi tamam aç dedim zulu var tek onda göstrebilirim dedi o an dedim ki. YOK, zulu da sekmeme var diyen insanın yaşı kaç olabilir?:D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Geçmiş olsun, güvenilir kişilerden şaşmayın

Üye
2 HİZMET YILI
hata sizin cidden, ne üdüğü belirsiz adamlardan alışveriş yapmayın pardon adam dedim. +REF'i yok adam akıllı üyeliği yok neye göre alıyorsunuz onu geçtim dün bu ala-g, discorddan ben ulaştım dedim ki madem böyle bir şey var ve fiyatı da 500tl video çek bakayım dedim yok video çekemem yok pc yeni formatladım yayın açayım bak dedi tamam aç dedim zulu var tek onda göstrebilirim dedi o an dedim ki. YOK, zulu da sekmeme var diyen insanın yaşı kaç olabilir?:D
Forumda birden fazla konusunu gördüm güvenilir sandım fakat yanılmışım :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam arkadaş forum dansadesteğe talep açabilir misin başkalarını da dolandırmasın

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bu çocuğun gönderilerinin altında itibar etmeyin diye yazmıştım :D bana valo source diye githuban indirdiği random source'u göstermişti xd
Ve evet kendisi 15 yaşında bilgisiz birisi umarım bu forumdanda banlanır böyle kişiler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
hocam havale açıklamasına bi şey yazmayın dediğinde zaten anlaman lazım öyle iş mi olur :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
geçmiş olsun forumdan biri ise yetkiliye ulaş anca banlatırsın

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam var böyle tabiri caizse velet bireyler

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kuzen yapacak bir şey yok Güvenli bir yerden almak daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...