TP-Link Neffos Y5L İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hepinize selamlar saygılar.

:resim:

maxresdefault.jpg

i_678c1a71.jpg

:yazı:

Benim kişisel olarak bu telefona bakış açım ofis, işletme vs. gibi işlerde kullanılabilecek mini bir cihaz şeklindedir.

Ekran bölümünde bizleri 4.5 İnç 480x854p çözünürlüğünde 218 PPI TFTLCD bir ekran bizleri karşılıyor. Tuş takımı olarak da telefonumuz kapasitif tuşları kullanıyor.

Telefonumuz gücünü ise Qualcomm Snapdragon 210 MSM8209 yonga setinden alıyor. CPU bölümünde 4 çekirdekli 1.1 GHz hızında ARM Cortex-A7 işlemcisi bizlere eşlik ediyor. GPU bölümünde ise Adreno 304 bizleri karşılıyor. Ram ve depolamaya gelecek olursak 1GB Ram ve 8GB Dahili depolama ile bizleri karşılıyor. Hafıza kartı desteğini 32GB'ye kadar bizlere sunabiliyor.

Kamera bölümüne gelecek olursak 5MP çözünürlüğünde Otomatik Odaklama özelliğine sahip bir arka kamera bizleri karşılıyor. Bu kameramıza led flaş eşlik ediyor. Arka kameramız 720p 30fps videolar çekebiliyor. Ön tarafta ise 2MP çözünürlüğünde bir kamera bizleri karşılıyor.

Tasarım bölümüne de girmek istiyorum. 133.4 mm, 66.6 mm boy ve en oranlarına sahip olan telefonumuzun kalınlığı 9.8 mm iken ağırlığı ise 127.3 Gram'dır. Telefonumuzun 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bunlar Siyah, Beyaz ve Sarı olarak karşımıza çıkıyor. Malzeme olarak da telefonumuzda plastik kullanılması tercih edilmiştir.

Android 6.0 Marshmallow ile gelen telefonumuzun bataryası ise 2020 mAh'dır. Bağlantı olarak da Micro-USB kullanılması tercih edilmiştir.

Telefonumuzun fiyatı ise 500TL'dir.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Fiyatı bence çok uygun. Fakat Türkiye genelinde bu telefonu ilk defa duydum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...