Çözüldü TP-Link TL-WN823n oyunlarda internet gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hayırlı ramazanlar dostlar, yaklaşık 1 yıl önce bu Allah'ın belası USB Wireless adaptörü aldım ve oyunlarda falan bazen bir anda internet gidiyor, çıkar tak yapmam gerekiyor falan bunun bir çözümü var mı? Bir yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Açıkçası cihaz da mı sorun var yoksa internette mi ona bakmak lazım. Misal ben Ethernet kablosu ile bağlıyım şu aralar sıkça internetim kopuyor ya da yavaşlıyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ethernet sürücülerin güncel değilse bir de öyle dene çünkü bazı laptoplarda Bluetooth açtığında kopma ya da bağlanma sorunu olabiliyor aynı şekilde durum Wireless bağlantılarında da olabiliyor sürücü kontrolü ya da cihazla kullanılabilen bir programı varsa onu kurup dene.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka selam, aynı adaptör değil ama Everest'in maşallah baz istasyonu gibi bir Wi-Fi adaptörü var bende, durup dururken internet gidip kendi kendine geliyordu. Ne yaptıysam çözemedim ne driverla ne başka bir şeyle. Tavsiyem zamanını boş yere harcamayıp yeni bir tane satın alman. Tabii söylemesi kolay biliyorum, ayrıyeten umarım yanılıyorumdur inşallah düzgün çalıştırmanın bir yolu vardır da sen de maddiyat olarak zora girmezsin. İyi geceler diliyorum.

Üye
4 HİZMET YILI
cihazda bir sorun yoktur büyük ihtimal. wireless adaptörü ile stabil internet akışı almak çok zordur. en azından kendi deneyimimce. oyun falan oynarken sürekli ping yükselmesi de olur.

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu tür cihazlara görülen klasik bir sorun.
Driverlarını kontrol et en güncel olduğundan emin ol.
Eğer bütün her şey günel olduğu halde aynı sorun devam ediyorsa, cihaz değiştir veya direkt modem kullan. Yoksa bu lanetten kurtulamazsın, iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Açıkçası cihaz da mı sorun var yoksa internette mi ona bakmak lazım. Misal ben Ethernet kablosu ile bağlıyım şu aralar sıkça internetim kopuyor ya da yavaşlıyor.
ethernet kablosu çekemiyorum ondan dolayı böyle bir çözüm bulmak zorunda kaldım internette sıkıntı olmuyor sadece cihazda oluyor çıkar tak yapıyorum düzeliyor

Ethernet sürücülerin güncel değilse bir de öyle dene çünkü bazı laptoplarda Bluetooth açtığında kopma ya da bağlanma sorunu olabiliyor aynı şekilde durum Wireless bağlantılarında da olabiliyor sürücü kontrolü ya da cihazla kullanılabilen bir programı varsa onu kurup dene.
laptop değil masaüstü

Kankam driverleri güncellemen iyi olabilir.
en güncel halinde...

Sinyal değerleri nedir arayüzdeki?
full

cihazda bir sorun yoktur büyük ihtimal. wireless adaptörü ile stabil internet akışı almak çok zordur. en azından kendi deneyimimce. oyun falan oynarken sürekli ping yükselmesi de olur.
sadece oyuna girdiğim zamanlarda gidiyor onun dışında hiç yaşamadım ping değerlerim (csgo için) 60-70 arası iken bi anda internetim gidiyor usbyi çıkar tak yapmadan düzelmiyor
Post automatically merged:

2.4 GHz mi yoksa 5 GHz kanalınımı kullanıyorsun
2.4 kullanıyorum 5 ghz'i desteklemiyor

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Full diye bir sinyal değeri olmaz. Hat değerleri aşağıdaki şekildedir;

Screenshot_1.png

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    11.6 KB · Görüntüleme: 59
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
maalesef sadece tek adaptörüm var
Reis Downloadda sıkıntı yok da Upload ölmüş senin, Müşteri hizmetlerini arayıp saha birimleriyle iletişime geçmelerini sağlayabilirsin. Kopmalar internet gitmeleri gibi şeyler bundan kaynaklanabiliyor olabilir. Senlik bir durum yok. Gelecekler tek tek kontrol edecekler, saha dolabına gelen kabloda mı yoksa evine bağlanan kabloda mı sorun var bakmaları lazım. Aslında altyapın var ama dediğim gibi kablolarda vs sorun olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Reis Downloadda sıkıntı yok da Upload ölmüş senin, Müşteri hizmetlerini arayıp saha birimleriyle iletişime geçmelerini sağlayabilirsin. Kopmalar internet gitmeleri gibi şeyler bundan kaynaklanabiliyor olabilir. Senlik bir durum yok. Gelecekler tek tek kontrol edecekler, saha dolabına gelen kabloda mı yoksa evine bağlanan kabloda mı sorun var bakmaları lazım. Aslında altyapın var ama dediğim gibi kablolarda vs sorun olabilir.
kirvem upload normalde almam gereken hızı alıyorum ya telefonda falan sıkıntı olmuyorken bilgisayarda oluyor

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum bence usb wierrless kullanma 3 yıl kullandım en sonunda salondan odama kablo çektirdim cennet gibi birşey

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar olayı çözdüm. WPS olarak bağladığım zaman modeme hiçbir sıkıntı olmuyor, sıkıntı çekenler deneyebilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...