Onaylı Üye
ethernet kablosu çekemiyorum ondan dolayı böyle bir çözüm bulmak zorunda kaldım internette sıkıntı olmuyor sadece cihazda oluyor çıkar tak yapıyorum düzeliyorAçıkçası cihaz da mı sorun var yoksa internette mi ona bakmak lazım. Misal ben Ethernet kablosu ile bağlıyım şu aralar sıkça internetim kopuyor ya da yavaşlıyor.
laptop değil masaüstüEthernet sürücülerin güncel değilse bir de öyle dene çünkü bazı laptoplarda Bluetooth açtığında kopma ya da bağlanma sorunu olabiliyor aynı şekilde durum Wireless bağlantılarında da olabiliyor sürücü kontrolü ya da cihazla kullanılabilen bir programı varsa onu kurup dene.
en güncel halinde...Kankam driverleri güncellemen iyi olabilir.
fullSinyal değerleri nedir arayüzdeki?
sadece oyuna girdiğim zamanlarda gidiyor onun dışında hiç yaşamadım ping değerlerim (csgo için) 60-70 arası iken bi anda internetim gidiyor usbyi çıkar tak yapmadan düzelmiyorcihazda bir sorun yoktur büyük ihtimal. wireless adaptörü ile stabil internet akışı almak çok zordur. en azından kendi deneyimimce. oyun falan oynarken sürekli ping yükselmesi de olur.
2.4 kullanıyorum 5 ghz'i desteklemiyor2.4 GHz mi yoksa 5 GHz kanalınımı kullanıyorsun
Full diye bir sinyal değeri olmaz. Hat değerleri aşağıdaki şekildedir;
maalesef sadece tek adaptörüm varbaşka bir adaptörle deneme şansın var mı dostum ?
Reis Downloadda sıkıntı yok da Upload ölmüş senin, Müşteri hizmetlerini arayıp saha birimleriyle iletişime geçmelerini sağlayabilirsin. Kopmalar internet gitmeleri gibi şeyler bundan kaynaklanabiliyor olabilir. Senlik bir durum yok. Gelecekler tek tek kontrol edecekler, saha dolabına gelen kabloda mı yoksa evine bağlanan kabloda mı sorun var bakmaları lazım. Aslında altyapın var ama dediğim gibi kablolarda vs sorun olabilir.maalesef sadece tek adaptörüm var
kirvem upload normalde almam gereken hızı alıyorum ya telefonda falan sıkıntı olmuyorken bilgisayarda oluyorReis Downloadda sıkıntı yok da Upload ölmüş senin, Müşteri hizmetlerini arayıp saha birimleriyle iletişime geçmelerini sağlayabilirsin. Kopmalar internet gitmeleri gibi şeyler bundan kaynaklanabiliyor olabilir. Senlik bir durum yok. Gelecekler tek tek kontrol edecekler, saha dolabına gelen kabloda mı yoksa evine bağlanan kabloda mı sorun var bakmaları lazım. Aslında altyapın var ama dediğim gibi kablolarda vs sorun olabilir.
Sorun sadece sizin bilgisayarınızda mı peki?kirvem upload normalde almam gereken hızı alıyorum ya telefonda falan sıkıntı olmuyorken bilgisayarda oluyor
yok kirvem çıkar tak yapınca düzeliyor sadeceSorun sadece sizin bilgisayarınızda mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?