Müşteri hizmetlerini arageçenlerde türk telekom fiber nete geçtim gayet iyi çalışıyordu bugün ise çalışmıyor sadece power ışığı yanıyor arayüzden ayarları değiştirdim reset attım kapat aç yaptım modu değiştirdim bütün kabloları çekip tekrar taktım hiçbir şekilde düzelmiyor napmalıyım ?
res atgeçenlerde türk telekom fiber nete geçtim gayet iyi çalışıyordu bugün ise çalışmıyor sadece power ışığı yanıyor arayüzden ayarları değiştirdim reset attım kapat aç yaptım modu değiştirdim bütün kabloları çekip tekrar taktım hiçbir şekilde düzelmiyor napmalıyım ?
doğru bilgiBöyle bir durumda ilk olarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen yararına olacaktır. Eğer Wifi ışığı dahil yanmıyorsa sorun modeminizdedir. Modem değiştirmeyi deneyebilirsiniz ama sadece DSL ve Internet ışığınız yanmıyorsa bu ISS kaynaklı bir sinyal sorunudur. Dediğim gibi müşteri hizmetlerini arayarak bu durum hakkında bilgi alabilir ve çözülmesini isteyebilirsiniz.
internetimi değiştiriyim tabi efendim hementeknik servisi ara veya interneti değiştir
knk herkes bir şey söylemiş ama en sağlıllısı teknik servisi ara her şeyi denediğini söyle eve gelip ayarlasınlar hem daha sağlıklı bir kurulum olurgeçenlerde türk telekom fiber nete geçtim gayet iyi çalışıyordu bugün ise çalışmıyor sadece power ışığı yanıyor arayüzden ayarları değiştirdim reset attım kapat aç yaptım modu değiştirdim bütün kabloları çekip tekrar taktım hiçbir şekilde düzelmiyor napmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?