Hiçbir şekilde zarar vermiyor bilgisayarda, aklınıza gelebilecek bütün seriallerden tutun kernel düzeyin de disk seriallerine kadar değişiyoruzSpooferin sistemde etki ettiği kısaca değiştirdiği şeyleri söyler misiniz?
Bilgisayarı etki altında tutacak veya bir süre sonra bozacak veyahut format attıktan sonra spoofun tekrar bozulacak bir durumda kalmasını istemem.
Teşekkür ederim, iyi oyunlarBiostar a520m-pro anakartım için satın aldım benden kaynaklı sorunlar yüzünden dün 4 saat uğraştı sağolsun val 152 yasağı kalktı dünden beri oynuyorum herhangi bir val 5 veya başka hatalar vermedi işini düzgün yapan nadir insanlardan birisidir hayırlı satışlar dilerim.
Maalesef çalışmaz hocamBilgisayara bağlanıp 1. veya 2. denemeden sonra yok win11 o yüzden win10 çevir öyle yapalım yok senin bilgisayarın bozuk iade etmiyorum vs. gibi cümleler ile çok karşılaşıyoruz. Win11 işletim sistemim var, van152 hatası alıyorum hileden hwid ban yedim. Lenovo LNVNB161216 anakart var, Laptop legion y530 modeli. Bu modelde çalışıyor mu işletim sistemim vs.
tpm ve secureboot u bypasslıyoruz gerek yok öyle şeylere hocam direk girebilirsinizİşlem bittikten sonra vpn ile falan girmek mi gerekiyor yoksa normal girebilecek miyiz secure boot ve tpm açıkken
Vpn lazım mıtpm ve secureboot u bypasslıyoruz gerek yok öyle şeylere hocam direk girebilirsiniz
Hayır kullanmıyacaksınızVpn ile mi ? Vpn falan kullanacak mıyım
Bios dosyanız varsa çalışır hocamMonster abra a7 insyde corp bios çalışır mı ?
Olur hocamb450m anakart usta olur mu win 10