- Konuyu başlatan
Süper Üye
Geri dönüş yapıldı efendimDC'den ekledim geri dönüş sağlama ihtimaliniz var mı? Topal DC ismim
Geri dönüş yapıldı efendimDC'den ekledim geri dönüş sağlama ihtimaliniz var mı? Topal DC ismim
Discord:hex0259İletşiim ?
Geri dönüş yapıldıdiscord uzerinden iletisim yaptim geri donebilirmisiniz? dc isim ch.u.no
İyi oyunlarreff asus prime b450m k kullanıyordum defalarca denememe rağmen hiç başarılı olmadı eleman 15dkda halletti 1-2 saat sonra normalde ban yiyordum şu an her şey sorunsuz umarım böyle devam eder
iyi oyunlar dilerim hocamb450m anakart için hızlı bir çözüm oldu kendisine teşekkürler
Rica ederim, iyi oyunlar dilerimm+ref güvenilir. 15dk içerisinde gelicem dedi tam tamına 15dkye geldi. Her sorunumda yardımcı oldu. Memnun kaldım, teşekkürler.![]()
Rica ederim efendim , iyi oyunlar dilerimGigabyte B450M h anakartım var. Arkadaşlar anydesk üzerinden bağlanıp 5dkda hallettiler. Sorunsuz şekilde çalışıyor hiçbir sorun vb yok. Teşekkürler
Teşekkür ederim, iyi oyunlar+++ Rep gayet ilgili bir arkadaş anında anydesk ile bağlanıp her şeyi kendi yaptı ve şu an go go valo